berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

34083 Orjinal Lisansız Hali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim 40k source yeni elime geçti. Piyasaya inat paylaşım olarak 40k game sorunsuz hale getirip paylaşacağım. Bilinen bütün açıklar kapatılacak yenilikler eklenecek. Ve paylaşılacak. Aslında 34k üzerinden devam etmeyi düşünüyordum ama 34k'yı 40k'ya yükselmeyi ve oradan devam etme kararı aldım. Alt yapı olarak ise Metintwo'yu tercih ettim.

Bu arada
Turkmmo en iyi files anketinde 1. seçildi files​

tf30h.png
yarka0000 Sonsuz teşekkürler alt yapı olarak Turkmmo'nun en iyi filesini tercih ettim. Bomba files geliyor ..

Kardeşim 40k source yeni elime geçti. Piyasaya inat paylaşım olarak 40k game sorunsuz hale getirip paylaşacağım. Bilinen bütün açıklar kapatılacak yenilikler eklenecek. Ve paylaşılacak. Aslında 34k üzerinden devam etmeyi düşünüyordum ama 34k'yı 40k'ya yükselmeyi ve oradan devam etme kararı aldım. Alt yapı olarak ise Metintwo'yu tercih ettim.

Bu arada

34 k'yı 40 k 'ya nasıl yükseltebilirim yapmam gerekenler özeli mesajla yollarsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri