Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Game dosyasını hangi programla açıyorsun? ve game404 sürümünü bugsuz bir şekilde mi paylaşacaksın yoksa normal olarak mı? Level göstermeyi filesten nasıl kapatabilirim? son olarakta files ile clienti uyumlu hale nasıl getirebilirim? Eski files için yeni client kullandığım zaman oyuna giriyor fakat yazı yazma, statü verme kullanılamıyor.
Game dosyasını hangi programla açıyorsun? ve game404 sürümünü bugsuz bir şekilde mi paylaşacaksın yoksa normal olarak mı? Level göstermeyi filesten nasıl kapatabilirim? son olarakta files ile clienti uyumlu hale nasıl getirebilirim? Eski files için yeni client kullandığım zaman oyuna giriyor fakat yazı yazma, statü verme kullanılamıyor.
Source Dosyaları ile halledebilirsin clienti yeni client oluşturabilirsin.
Source Dosyaları ile halledebilirsin clienti yeni client oluşturabilirsin.
Sorularıma cevap alamadım. Verdiğini cevap açıklayıcı değil. Oysa konuda parayla.iş yapanlara karşılık bize yardımcı olacağını yazmştn.
Sorularıma cevap alamadım. Verdiğini cevap açıklayıcı değil. Oysa konuda parayla.iş yapanlara karşılık bize yardımcı olacağını yazmştn.
Sorunlarınızı Özel Mesaj yoluyla iletirsen tek tek cevaplayabilirim.
Yorumlardan herkes görebilir ve görmemesi gereken kişiliksizlikler mevcut.
1-2 kişi yüzünden adam gibi paylaşım bile yapamıyoruz. Bizden alıp kendi yapmış gibi paylaşım yapılıyor ...
Sorunlarınızı Özel Mesaj yoluyla iletirsen tek tek cevaplayabilirim.
Yorumlardan herkes görebilir ve görmemesi gereken kişiliksizlikler mevcut.
1-2 kişi yüzünden adam gibi paylaşım bile yapamıyoruz. Bizden alıp kendi yapmış gibi paylaşım yapılıyor ...
Anladım. Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)