Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Durmadan dc lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haan99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 616

haan99

Level 3
TM Üye
Konular
35
Online süresi
20h 20m
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
249
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cümleten selamın aleyküm beyler bir sorunum var binamızda şebeke olmadığından dolayı interneti parktan çekiyorum park tam karşımız 4 diş çekiyo pc ilk baslarda parkın netinde 50 lvl e kadar çar kastım at zırhladım sorunsuzdu şimdi oyuna giriyo 1. köyden merkez den cıktıgım zaman slot kesmeye gittiğim zaman direk herşey duruyo 1 2 dk sonra oyundan atiyo tekrar giriş yapıyorum hesap zaten bağlı diyo tekrar giriyom aynı durum bu 1. köy merkezden çıkmadığım sürece sorun yok pazar gezerken kasmaya gittiğimde sorun çıkıyo mesela cs 1.6 da sorun yok oynuyorum knight online da sorun yok oynuyorum lag yok dc yok hiç bişi yok ama metin2 de skıntı yaratıyo sebebi nedir ? Birde fortiguard var devletin interneti nede olsa ondanmı kaynaklanıyo çözümü bilen var mı ??

Yan karakter açıp köpeklere dalmaya çalışın. Eğer atmazsa çarınız bugta kalmış olabilir.

İkinci ihtimal olarak server birleşimi nedeniyle oluşan bazı hatalar var paniğe kapılma boş kanala geç ve kalabalık ortamlarda bulunma eğer diğer hesabında da dc sorunu varsa internet ağında problem olabilir.

haydin arkadaşlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri