xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Durmadan dc yiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haan99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haan99

Level 3
TM Üye
Konular
35
Online süresi
20h 20m
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
249
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze merhaba arkadaşlar oyundan durmadan dc yiyorum sebebi nedir 1. köyden çıkmadığım sürece sorun yok ama kasmak için map felan değiştirdiğimde 10 sn sonra dc yiyorum herşey duruyor sonra 3 - 5 dk sonra oyundan atıyo tekrar bağlanıyorum hesap zaten bağlı diyor bu böyle sürüp gidiyor çözümü nedir windows7 ultimate 64 bit Eng versiyonunu kullanıyorum sorunun o oldugunu sanmıyorum çünkü büssürü format attım win xp den farklı farklı cdlerden bu sorunla karşılaştım lag giriyodu ama dc sorunu yoktu şimdi direk atiyo tr server da böyle yapmıyodu pvp ye basladım yapmaya basladı tr dede aynı sorun oldu nasıl çözerim yorum yazanlara şimdiden teşekkürler...:ka19::ka19::ka19: :mad::mad::mad:

yardım etcek yokmu nolur çok sıkıcı bir sorunn :( :(

İyi Günler,

İlk önce 1-2 çözümü bulunmaktadır size benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışcam.

İlk önce karekterinizin hızı çoksa veya bugda falan kalıyorsa normaldir.

sizden bi bilgi isticem bilgisayarınızın (ram,ekran kartı) bilgilerini yazarsanız daha çok yardımcı olurum

eğer oda olmadı denetim masasından bütün metin2 ile ilgili herşeyi silip öyle deneyiniz :)

nvidia geforce gt 9400 1024mb ekran ram 2 gb ram oyunda hiç bir lag yok ama direk atıyorr elym2 oynuyorum

beyler yardım nolurr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri