- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 249
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkeze merhaba arkadaşlar oyundan durmadan dc yiyorum sebebi nedir 1. köyden çıkmadığım sürece sorun yok ama kasmak için map felan değiştirdiğimde 10 sn sonra dc yiyorum herşey duruyor sonra 3 - 5 dk sonra oyundan atıyo tekrar bağlanıyorum hesap zaten bağlı diyor bu böyle sürüp gidiyor çözümü nedir windows7 ultimate 64 bit Eng versiyonunu kullanıyorum sorunun o oldugunu sanmıyorum çünkü büssürü format attım win xp den farklı farklı cdlerden bu sorunla karşılaştım lag giriyodu ama dc sorunu yoktu şimdi direk atiyo tr server da böyle yapmıyodu pvp ye basladım yapmaya basladı tr dede aynı sorun oldu nasıl çözerim yorum yazanlara şimdiden teşekkürler...:ka19::ka19::ka19: 

- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 249
- DevLira
- 0
yardım etcek yokmu nolur çok sıkıcı bir sorunn

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İyi Günler,
İlk önce 1-2 çözümü bulunmaktadır size benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışcam.
İlk önce karekterinizin hızı çoksa veya bugda falan kalıyorsa normaldir.
sizden bi bilgi isticem bilgisayarınızın (ram,ekran kartı) bilgilerini yazarsanız daha çok yardımcı olurum
eğer oda olmadı denetim masasından bütün metin2 ile ilgili herşeyi silip öyle deneyiniz
İlk önce 1-2 çözümü bulunmaktadır size benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışcam.
İlk önce karekterinizin hızı çoksa veya bugda falan kalıyorsa normaldir.
sizden bi bilgi isticem bilgisayarınızın (ram,ekran kartı) bilgilerini yazarsanız daha çok yardımcı olurum
eğer oda olmadı denetim masasından bütün metin2 ile ilgili herşeyi silip öyle deneyiniz

- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 249
- DevLira
- 0
nvidia geforce gt 9400 1024mb ekran ram 2 gb ram oyunda hiç bir lag yok ama direk atıyorr elym2 oynuyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)