Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Adınız :Tolgahan
Soyadınız :Arslan
Yaşınız :19
Yaşadığınız Yer :İzmir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :bundan 5 yıl önce ForewerMt2 yi açmıştım bilen bilir zaten.Ve daha sonra sürekli kendi serverimi açtım oyun dosyalarından oyunculara karşı ilgiden event vb. tüm aklınıza gelebilecek her birşeyden anlarım metin2 dosyalarını ezbere bilirim kurcalaya kurcalaya herşeyi kendim öğrendim bugüne kadar.
Günlük Online Süreniz
eğişmekte 14:00-22:00 olabilir 15:00-23:00 olabilir hafta sonları 12 saate kadar çıkar online sürem
Özellikleriniz :Belirttiğim gibi bir çok kez server kurdum oyunun her şeyinden anlarım çok kez farklı serverlerdede GM
lik yaptığım oldu 5 yıllık bir tecrübe hemen hemen metin2 pvp serverler çıktığından beri yönetici olarak oynadım tecrübem bol bol mevcut.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :tolgahan.arslan1 skype adresim 7-24 açıktır.
Diğer / Ek :
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :bundan 5 yıl önce ForewerMt2 yi açmıştım bilen bilir zaten.Ve daha sonra sürekli kendi serverimi açtım oyun dosyalarından oyunculara karşı ilgiden event vb. tüm aklınıza gelebilecek her birşeyden anlarım metin2 dosyalarını ezbere bilirim kurcalaya kurcalaya herşeyi kendim öğrendim bugüne kadar.
Günlük Online Süreniz
eğişmekte 14:00-22:00 olabilir 15:00-23:00 olabilir hafta sonları 12 saate kadar çıkar online süremÖzellikleriniz :Belirttiğim gibi bir çok kez server kurdum oyunun her şeyinden anlarım çok kez farklı serverlerdede GM
lik yaptığım oldu 5 yıllık bir tecrübe hemen hemen metin2 pvp serverler çıktığından beri yönetici olarak oynadım tecrübem bol bol mevcut.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :tolgahan.arslan1 skype adresim 7-24 açıktır.
Diğer / Ek :
Adınız :Tolgahan
Günlük Online Sürenizeğişmekte 14:00-22:00 olabilir 15:00-23:00 olabilir hafta sonları 12 saate kadar çıkar online sürem
Özellikleriniz :Belirttiğim gibi bir çok kez server kurdum oyunun her şeyinden anlarım çok kez farklı serverlerdede GM
Diğer / Ek :
Serverim wslik mamoka falan kurdum hile engel %80 gelirsen beklerm gm olrak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)