HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Konumun amacı açık . Turkmmo gerçekten eskisi gibi hit alamıyor gibi.Ne bileyim pvp web panel de olsun private tanıtımlarında olsun kimsecikler yok gibi . Forum sessiz bir kasabaya benzedi bana göre. Eskiden tanıtım bölümlerinde millet serverini üst sıraya getirmek için flood falan atardı. Artık o da yok ve kapışma olmayınca herkes gitmiş gibi görünüyor. Bence bu duruma bir çare bulunmalı. Karar yinede yönetimindir.
Herkese iyi forumlar...
Konumun amacı açık . Turkmmo gerçekten eskisi gibi hit alamıyor gibi.Ne bileyim pvp web panel de olsun private tanıtımlarında olsun kimsecikler yok gibi . Forum sessiz bir kasabaya benzedi bana göre. Eskiden tanıtım bölümlerinde millet serverini üst sıraya getirmek için flood falan atardı. Artık o da yok ve kapışma olmayınca herkes gitmiş gibi görünüyor. Bence bu duruma bir çare bulunmalı. Karar yinede yönetimindir.
Herkese iyi forumlar...
Tam bilgim yok forumda yeni sayılırım ama tahminim şudur ki; eskiden metin 2 oyunu türkiye de çok rağbet görüyordu yıllar geçtikçe Türkiye de metin 2 ye duyulan ilgi azaldı bir başka değişle modası geçti bu yüzden dediğin bölümlere duyulan ilgi azalmış olabilir.
Kimsenin biryere gittiği yok.
Metin2 PvP Tanıtımları Bölümü Günlük Mesaj ve Konu Sınırı Sınırdan dolayı eskisi gibi flood olmuyor.
Metin2 PvP Tanıtımları Bölümü Günlük Mesaj ve Konu Sınırı Sınırdan dolayı eskisi gibi flood olmuyor.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)