OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

.epk - .eix ' Dosya oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reykard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar " .eix .epk " dosyaları açmayı Çok iyi biliyorum. UnEpk ' programı ile açılabiliyor. Ancak ELimde Bir kaç Pack klasörü var. Bunları Nasıl .eix , .epk Dosyası yapabilirim ? her hangi bir programı varmı ? .eix , .epk dosyası oluşturarak bu dosyaları İndex' ime ekleyip oyun için çalışır fonksiyonda olmasını istiyorum. yardımcı olacak arkadaşları Bekliyorum.

Kardeşim Konuyu dikkatli okurmusun. Ben Dosyayı açmayı sormuyorum. Dosyayı açmayı herkes yapar. Ben elimdeki klasörlerden ".epk .eix " Dosyaları oluşturmak istiyorum. Nasıl yapılacağını soruyorum !

sen benim mesajımı dikkatli oku !!

eternexu ile yapabilirsin dedim bunda anlaşılmayacak ne var ??

eternexu ile eix epk sadece açılır ve öyle kalır mı,

biraz ters mantık düşünerek anlayabilirsin mesela,

eix epk da yapabilirsin yani !!!

sen benim mesajımı dikkatli oku !!

eternexu ile yapabilirsin dedim bunda anlaşılmayacak ne var ??

eternexu ile eix epk sadece açılır ve öyle kalır mı,

biraz ters mantık düşünerek anlayabilirsin mesela,

eix epk da yapabilirsin yani !!!

Biraz Daha detaylı açıklama yapsaydın keşke. Yani ben bilen birinden yardım istiyorum, sadice ihtimal istemiyorum. Kesin olarak yapılabiliyorsa nasıl yapılabilir, biliyorsan yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.

Biraz Daha detaylı açıklama yapsaydın keşke. Yani ben bilen birinden yardım istiyorum, sadice ihtimal istemiyorum. Kesin olarak yapılabiliyorsa nasıl yapılabilir, biliyorsan yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.

la havle vela kuvvete illa billah
ya arkadaş ne kesin bilgisi ne ihtimali,

ör: eternexu nun olduğu klasöre neyi(hangi pack klasörü ise) epk yapacak isen onu atacaksın

sonra da kapatacaksın eterle, bu kadar işte.

video da varmış verdiğim linkde ona baksana, kolayca yapabilirsin.

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...eternexus-pack-acici-unepk-'den-farklari.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri