HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bak güzelim oradaki tezgahı santimetre değil sizler yapıp , kısa süre şeytana uyup mavide takılan santimetre aranızda iken onu bu tezgah ile banlatmayı başarmışsınız fakat bunu videonun tamamını izlemeyen ve oyunda son kalan loncayıda bıraktırmasını sağlayacak olan yöneticilerimizinde katkısı var bu olayda. O yüzden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına çevirmeyin. hem suçlu hem güçlü görünmeyin şurada herkes görüyor biliyor. @admin; @Shorty; ticketı tekrar inceleyip videonun tamamını izleyecek olursa zaten bu sene , llclupperll ve fts34 gibi teşkilat kurarak nuhsalın banlanmasını sağlayanların banlanmasını gerektiğini göreceklerdir.
Rhyming uzun süredir tanıdığım biridir. Kesinlikle ortada hiçbir şey yokken curcuna çıkarmaz ya da kimseye tezgah kurmaz diye düşünüyorum, en azından kendi açımdan eminim diyebilirim. Eğer birine inanmam gerekseydi kesinlikle ona inanırdım.
Ama kimseye inanmam gerekmediği için hiçbirinize inanmıyorum. :m08:
Saygılar. :l04:
Son düzenleme:
Siz 5-6 Ay daha uğraşın,Millete laf sokun,Banlı çarı actıramıcaksınız. Şimdi bazı kendini bilmezler dicekler sen değil yetkili yanıt versin yanıtını tickette vermişlerdir daha ne zırvalıyorsunuz bi anlam verilmiyor. Allah kurtarsın sizi ne diyim gidinde kurtulalım !
Son düzenleme:
Ben ister mavi bayrak olsun ister sarı bayrak ister kırmızı bayrak olsun sürekli gezen bir insanım. Kimileriyle muhabbet ediyoruz konuşuyoruz oyun hakkında oyundaki kişilikler hakkında türlü türlü konuşuyoruz. Nedense bu banlanan kişi hakkında konu açıldığı zaman kimse onu haklı görmüyor göremezde zaten. Yeğenim sadece kendini bilmez birini banlatmak için parasını çaldırıcak kadar arsız değil. Ne benim gözümde nede diğer bilinçli insanların gözünde ve olaya karşılıklı bakan insanların gözünde tamamen haksız ve bencilleşmiş biri. Bence artık uzatmayın ve şu yöneticilerin sunduğu forumu iyi amaçla kullanın. Haklı olsanız zaten çarınız açılırdı veya banlanmazdı iyi forumlaaar
)))))))))))))))))
)))))))))))))))))