HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lCluppeRll ile tezgah yapıp kanıtsız olarak ve haksız yere iftira atıyorsunuz sonra ban yiyince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz adam gibi 2 tarafıda dinleyip hareket etmek yok parası çalınan benim öz yeğenim ve bizzat kendi gözlerimle tanıklık ettim benim zoruma giden en çok üsteleyen llCluppeRll olup ban yememesi. Bu konu hakkında ticket attık fakat cevap alamadık. Burada herkes kendini savunuyor. Biz kanıtı olup kendimizi savunanlardanız siz ise kanıtsız ve yargısız savunanlardansınız. Hepinize iyi forumlar.
Lan adam gibi konuş tezgahmiş seni alır satarım oğlum sen deil kıralın gelsin ewladım ben kalkıp sen gibi 2 çardan mileti soymuyorum ALLAH.a şükür ne ihtiyacım war senin itemine nede senin oo adamlığına
lCluppeRll ile tezgah yapıp kanıtsız olarak ve haksız yere iftira atıyorsunuz sonra ban yiyince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz adam gibi 2 tarafıda dinleyip hareket etmek yok parası çalınan benim öz yeğenim ve bizzat kendi gözlerimle tanıklık ettim benim zoruma giden en çok üsteleyen llCluppeRll olup ban yememesi. Bu konu hakkında ticket attık fakat cevap alamadık. Burada herkes kendini savunuyor. Biz kanıtı olup kendimizi savunanlardanız siz ise kanıtsız ve yargısız savunanlardansınız. Hepinize iyi forumlar.
Bak güzelim oradaki tezgahı santimetre değil sizler yapıp , kısa süre şeytana uyup mavide takılan santimetre aranızda iken onu bu tezgah ile banlatmayı başarmışsınız fakat bunu videonun tamamını izlemeyen ve oyunda son kalan loncayıda bıraktırmasını sağlayacak olan yöneticilerimizinde katkısı var bu olayda. O yüzden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına çevirmeyin. hem suçlu hem güçlü görünmeyin şurada herkes görüyor biliyor. @admin; @Shorty; ticketı tekrar inceleyip videonun tamamını izleyecek olursa zaten bu sene , llclupperll ve fts34 gibi teşkilat kurarak nuhsalın banlanmasını sağlayanların banlanmasını gerektiğini göreceklerdir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ortada tezgah yok. BİRŞEYİ BİLMEDEN KANITSIZ DAVRANMAYACAKLAR O ZAMAN bu kadar net ve basit.