- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yıllardan beri emek verdiğim oyunun sonuna geldim artık bırakmanın vakti geldi ve hatta geçiyor . Bu süre içerisinde birçok dost, kardeş, abi kazandım kendime uzun süre zaman geçti ve oyun sonuna geldim. Kalbini kırdıklarım varsa affetsin bir takım oyun hırslarından olağan şeyler sonuçta hepimiz insanız ne de olsa. Kendinize iyi bakın üzerinde hakkım olanlar varsa helal olsun , sizde helal edin. İyi oyunlar Allaha Emanet Olun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşım tarık her zaman yanında oldum sende benim. seni cok seviyom kardeşim iyisiyle kötüsüyle kardeşiz bee.
oyunu bırakmıs olman doslugumuzun bıttıgı göstergesi değil skype ortamımız var 1 aya yanına geliyorum zaten kardeşim benim niskim tahriqq
Athper <3
oyunu bırakmıs olman doslugumuzun bıttıgı göstergesi değil skype ortamımız var 1 aya yanına geliyorum zaten kardeşim benim niskim tahriqq

Athper <3
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşım tarık her zaman yanında oldum sende benim. seni cok seviyom kardeşim iyisiyle kötüsüyle kardeşiz bee.
Athper <3
Bende seni seviyorum kardeşim benim oyun sonu ama dostlukların sonu değil skype ortamımız var hem buluşucaz daha kardeşim
))- Katılım
- 10 May 2014
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim tarığım kendine iyi bak Allah'a emanet ol 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Allaha Emanetsin Krdeşim Oyunu Bıraktın Diye Bizleri Unutmucaksın Skyp Ortamımız var İstedign Zaman çarlarıda veririz nde osla senin benim üstümde çok büyük emegin var krdeim alaha emanet ol Tahrihim Sevirim Seni 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)