Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 532

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

The Enigma Protector hatası alıyorum ne yapmam gerek

@hakan371;

İlk olarak aşağıdaki alıntımı deneyiniz.

1) Metin2.exe yönetici olarak çalıştırın.
2) Varsa Anti virüs yazılımınızı yoksa Windows Güvenlik duvarını kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin.
3) Oyunun C:\Program Files içerisine kurulu olduğundan emin olun.
4) Mümkünse Sağ alt tarafında kullanılmayan programları oyuna giriş yaparken kapatın.

Probleminiz güvenlik duvarı veya Anti virüs kaynaklıysa metin2client.bin dosyasını Güvenlik duvarından ve anti virüs yazılımından taranmayacaklara ekleyin.

Sorun çözümlenmezse İkinci olarak bu alıntıyı deneyiniz.

metin2client.exe uygulamasında File Injector, Anti Debugger ve CRC Kontrol koruması bulunmaktadır metin2client.exe içerisinde yapılacak en küçük değişiklik veya asm patch uygulamanın sorunlu çalışmasına yol açacaktır.

1) Metin2 veya ElyM2 ait tüm dosyaları bilgisayarınızdan silin.
2) adresinden temiz bir Ely Metin2 Clienti indirin.
3) Bilgisayarınızda Padmak,Oldydbg,Cheat engine,Ida vb gibi injector veya debugger programları mevcutsa silin.( Görev yöneticisini kontrol edip çalışıyorsa durdurun )
4) Bilgisayarınızda Anti Virüs Programı yok ise derhal kurun ( Önerilen: Kaspersky 2013 , Avast )

Adımları uyguladıktan sonra konunuzun çözümlenmesi için lütfen konuya tekrar dönüş yapın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bilgisayara format atmıstım daha sonra elym2 yi ful olarak indirdim hata olucagını sanmıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri