HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Garib zevk anlayisiniz var o nasil ws ole direk atin kim olurse o ezik iste olmeyi uzationuz sacma bence
Garip Değil Bence Çok Mantıksız Bişi Diyorsun Ölmeyi Uzatıyorsunuz Diyerek Tek skil ile Damage vurarak Adama Dalmak mı Yoksa 3 skl Birden mi Damage atmak kişiyi kolay öldürr ?
arkadaslar benım bı sorunum var ya oyuna gırerken pc w8 METIN2 CREATE NO APPROPRIATE DEVICE diye bir hata gelıyor napsam cozemedım oyundan soguudum bi bakarsanız ya @shorty @queLy
Virus programı engelliyor olabilir , Devre dışı bırakıp girin yada oyunu tamamen silip baştan yükleyin.arkadaslar benım bı sorunum var ya oyuna gırerken pc w8 METIN2 CREATE NO APPROPRIATE DEVICE diye bir hata gelıyor napsam cozemedım oyundan soguudum bi bakarsanız ya @shorty @queLy
arkadaslar benım bı sorunum var ya oyuna gırerken pc w8 METIN2 CREATE NO APPROPRIATE DEVICE diye bir hata gelıyor napsam cozemedım oyundan soguudum bi bakarsanız ya @shorty @queLy
Verdiğim Cevabı uygula

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)