kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

[REHBER]Game Nedir ? , DIFF Nedir ? , Source Nedir ? , Version Nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quiberfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Güzel paylaşım videoları bekliyoruz.

Merhaba Değerli Forum Üyeleri .

Bu Yazıyı Yazmamdaki Sebep . Bir Çok PvP Server İle Uğraşan Arkadaşlarımızı Bilgilendirmektir .

İlk Önce Metin2'yi Açıklayalım.

" Metin2 2004 Yılında Kapalı Beta Olarak YMIR ( WEBZEN ) Tarafından Yapılmış 3 Boyutlu MMORPG Oyunudur . Metin2'nin İsim Hikayesi METIN Adlı 2 Boyutlu MMO Oyunundan Gelmiş Olmasıdır . Metin2'nin 2004'Den Beri Bir Çok Source Dosyaları ( Açık Kaynak Dosyaları ) Paylaşılmıştır "

Metin2'nin Çalışma Yapısı ;

Metin2 Linux ( FREE BSD ) Sistemi Üzerinde Çalışmaktadır .

Client ( Uygulama )

Game ( Sunucu )

Client Game Dosyasına Paket Göndererek Gereken Bilgileri Oyuncuya Çeker .

Bunlar Mysql Databasesi Üzerindeki Aktif Etmiş İseniz LOG Bölümünde Tutulur .

Game Nedir ?

" C++ Ve Bir Çok Lisan İle Yazılmış Oyunun Startlanmasını Ve Birçok Ayarını Çekmenizi Sağlayan Dosyadır "

" Şu An Elinizdeki Source , GAME Dosyaları YMIR Ve GAMEFORGE'Nin Paylaştığı Açıklı Source Ve Game Dosyalarıdır Bu Açıklar Bir Takım Gizli Kodlarda Yazılıdır . "

Game'yi Oyunun Kalbi Diye Tanımlayabiliriz.

Bu Game Dosyasını Nasıl Yapabilirim ?

" Bunu Yapmanız İçin Profesyonel C++ Dili Bilmeniz Gerekir . Her Ne Kadar Benim Sunucumda Açık Yok Desenizde GAMEFORGE'nin Sizi Kullandığının Farkında Değilsiniz "

" Siz Server Açtıkça Açıklar Ortaya Çıkıyor Ve GAMEFORGE Açıkları Kapatıyor "

DIFF Nedir ? ( DIFFERENCE FILE )

" Diff Dosyaları GAME Dosyanızda Değişiklik Yapmanızı Sağlar "

Peki DIFF'Lere Güvenebilirmiyim ?

" DIFF Dosyalarına Güvenmemelisiniz. Piyasanın Ve Ülkemizin Halini Görüyorsunuz Kimse Bir Çıkarı Olmadan DIFF Dosyası Paylaşmaz Eğer Profesyonel Bir Sunucu Açıp Para Kazanmak İstiyorsanız . Game Dosyanızı Kendiniz Yapmalısınız . "

Source Nedir ?

" GAME Dosyanızın Açık Kaynak Dosyalarıdır . Buradan Her Türlü Sistemi Ekler , Kaldırır , Düzenlersiniz Piyasadaki Hiçbir Sourceyi Kullanmamanızı Öneririm Eğer Yapacaksanız Kendiniz Yapmalısınız "

Version Nedir ?

" Sizin GAME Dosyanızın Versionudur . Eğer GAME Dosyanızı Kendiniz Yaptıysanız Versionunu Kendiniz Belirlersiniz . 2089 , 1765 , 34083 , 40250 , 55170 Gibi Saçma Game Versionlarını Önermiyorum Rain Gamesini Kullanmanız Mantıklı Olur "

07.10.2014 Game Dosyalarından Neler Ayarlayabilirim .

" Game Dosyalarında Ayarlayabileceğiniz Şeyler Sınırsızdır Sizin C++ , C Bilginize Bakar . DIFFERENCE File Güvenilmez'dir Bu Yüzden Sourcelerden Ayar Çekmeniz Daha Mantıklıdır Aşağıdaki Gibi Şeyler Ve Ötesini Source Dosyalarından Ayarlayabilirsiniz "

" Kanal ( Channel Sayısı ) "

" Şans Faktörü "

" Yeni Sistemler Ekleme , Kaldırma , Düzenleme "

" Yeni Quest Komutları "

" Yeni Game Master Komutları "

Ve Daha Bir Çok Şey Sourceden Ayarlanabilir .

Zaman Buldukça Resimler Videolar Ekleyeceğim .

Öncelikla anlatım için teşekkürler.Ben 34083 game kullanıyorum fakat bunların sourcelerine çok para istiyorlar ve güvenilir olmuyor.Nasıl game dosyası elde edebilirim veya 40kya yükseltebilirim bu mümkünmüdür ? Pack python lua kodlamarında belt sistemine kadar herşey eksiksiz ekli fakat gamede işlenmiş değil.Source olmadan işleyemiyorum nasıl yapabilirim önerilerin nelerdir ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri