Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bazı sıralarda sinirden ypsamda kişilere sataşmak doğamda pek yok o arkadaşlar deilde işin aslı metin2 bitti desek daha iyi olur source yüzünden çocuk oyununa döndü mario oynayın daha iyi bn 10 yılımın içine ettim + bi okadarda hastalık kazandım pc yüzünden artık fazla haşır neşir olmam saten 2-3 senedir nerdeyse oyunu hiç oynamadım sadece arşiv tutuyom. oda 1 ay önce son buldum şmdi tek tük şeler![]()
Aslında daha güzel oldu insanlar istediği şeyi ekleyebiliyor çıkartabiliyor bu işlerde eskiden profosyonel olan çok kişiler var mesela 2089 sürümünden sonra 34083 sürümü geldiğinde cıvıdığını söyleyen insanlar bile var 5-6 senedir ilgiliyim bu konularda son dönemde source çıktı ilgim başladı ama hiçbir mmo oyunu metin2 kadar zevk vermiyor sen ne kadar cıvıdı desen dahi herkezin source derlemesi güzel birşey olayı kazança bağlayan arkadaşlar vardı quiberfa gibi devde açılan konuyu uygulayıp burada ahkam kesiyorlardı son dönemlerde herkezin build edebilmesi onlara ders oldu sanırım he birde yeni hesap açanlar var eski hesaplarıyla gelmeye utanıyorlar çünkü zamanında birşey bilmediklerini soru-cevap kısmındaki konularından utanıyorlar daha I'am C++ Develoypır, Payton Develoypır, diye geçiniyorlar alemde onları herşeyden anlıyor sanıyor daha fazla uzatmayayım alayına gd ( iyi günler )

Aslında daha güzel oldu insanlar istediği şeyi ekleyebiliyor çıkartabiliyor bu işlerde eskiden profosyonel olan çok kişiler var mesela 2089 sürümünden sonra 34083 sürümü geldiğinde cıvıdığını söyleyen insanlar bile var 5-6 senedir ilgiliyim bu konularda son dönemde source çıktı ilgim başladı ama hiçbir mmo oyunu metin2 kadar zevk vermiyor sen ne kadar cıvıdı desen dahi herkezin source derlemesi güzel birşey olayı kazança bağlayan arkadaşlar vardı quiberfa gibi devde açılan konuyu uygulayıp burada ahkam kesiyorlardı son dönemlerde herkezin build edebilmesi onlara ders oldu sanırım he birde yeni hesap açanlar var eski hesaplarıyla gelmeye utanıyorlar çünkü zamanında birşey bilmediklerini soru-cevap kısmındaki konularından utanıyorlar daha I'am C++ Develoypır, Payton Develoypır, diye geçiniyorlar alemde onları herşeyden anlıyor sanıyor daha fazla uzatmayayım alayına gd ( iyi günler )![]()
salla gitsin hacı :m26:
salla gitsin hacı :m26:
Biz gideriz başkaları gelir bu her zaman böyledir ama metin2 bitmez merak etme bizi bitirir ama bitmez lanet şey
bu arada o kadar arşivi çöpe atarsan polisi ararım 
Biz gideriz başkaları gelir bu her zaman böyledir ama metin2 bitmez merak etme bizi bitirir ama bitmez lanet şeybu arada o kadar arşivi çöpe atarsan polisi ararım
![]()
attım denemez kalıcı olarak bşkasına devrettim
Aslında daha güzel oldu insanlar istediği şeyi ekleyebiliyor çıkartabiliyor bu işlerde eskiden profosyonel olan çok kişiler var mesela 2089 sürümünden sonra 34083 sürümü geldiğinde cıvıdığını söyleyen insanlar bile var 5-6 senedir ilgiliyim bu konularda son dönemde source çıktı ilgim başladı ama hiçbir mmo oyunu metin2 kadar zevk vermiyor sen ne kadar cıvıdı desen dahi herkezin source derlemesi güzel birşey olayı kazança bağlayan arkadaşlar vardı quiberfa gibi devde açılan konuyu uygulayıp burada ahkam kesiyorlardı son dönemlerde herkezin build edebilmesi onlara ders oldu sanırım he birde yeni hesap açanlar var eski hesaplarıyla gelmeye utanıyorlar çünkü zamanında birşey bilmediklerini soru-cevap kısmındaki konularından utanıyorlar daha I'am C++ Develoypır, Payton Develoypır, diye geçiniyorlar alemde onları herşeyden anlıyor sanıyor daha fazla uzatmayayım alayına gd ( iyi günler )![]()
ben bu yorumun altına imzamı atarım, polon ve alman forumlarından alınan ve uygulanan 1-2 ufak eklentiyi kendilerine aitmiş gibi gösterip, kendilerini kurumsal firmaların çatısı altında büyük projeler de rol almış kişiler gibi zanneden ufaklıklara iyi ders oldu.
buarada uzun süredir arayıpta bulamadığım birşey var, bu diff'ler neyde ve nasıl yapılıyor... misal tkmt2 bugün 404'ü kullanıyor herşeyleri py ile yapılmış durumda, kapalı bir game dosyasına ne işe yaradığını bilmediğim rakam ve harfler dolu birşeyi eklemek sorun değil de... o verilerin başka birşey de bug/açık oluşturma ihtimali korkutuyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)