Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hp Üretimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Full hp yüklemesi falan yapanlar 6-7 büyüye gidiyor bence o efsunlarda sıkıntı var

Diyolarki o efsun çalışmıyomus kaldırmıslar ama markette varmış zamanında.
Eğer bi iş yapılıyosa sonuçlarıda düşünülmeli madem 30 oranlı sv ye hp üretimi çok geliyo onu ilk önceden koymuyacaklardı millette çekmiyecekti çektikten sonra kaldırılması çok saçma madem kalktı o efsunlar silinip başka bi efsun gelmesi yada 50 kristal iade edilmesi gerekirdi oyunun yanlışlarından biz zararlı çıkıyoruz sürekli.
Nedense oyunda ters giden şeyler hep oyuncuları zarara sokuyor.

Son düzenleme:
Lan olum bütün konuyu okudum çalışmıyor gardaş o efsun sana girdi o diyim ben sana kimsede yardım etmez o item için eğer iki üç kişi laf ediyor azda olsa çalışıyor diye yok çalışmıyor eğer öyle bişe olsaydı benim set de çalışırdı full hp üretimi var setimde daha doğrusu
vardı ve full hp üretimi olanda 6 7 büyüyede gitmiyor yani merak etmesin kimse ve son olarak söyleyim daha fazla uğraşma gardaşım bi çözüm bulamazlar bu sıkıntıya ve o efsunda çıkarılmadı bi yerden hala duruyor ve herkeste yapmaya çalışıyor bu oyunda biraz oynayanlar bilir zaten çalışmadını o efsunun ve kendi bilgime göre söylüyorum gm bu konu hakkında sanırım bi açıklama yapmadı her konuya açıklama yaparlar ama önemli konulara ve yapılması gereken şeylere bişe yapmazlar çok ilginç iyi oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri