HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eskiden kalan itemlerde var şuanki seçeneklerde yok zaten olmamasıda iyi çünkü Ely2 gibi bir bölümde %30 oran olup tüm itemlere %30 hp üretimi koymak saçma olmazmı.
Eskiden kalan itemlerde var şuanki seçeneklerde yok zaten olmamasıda iyi çünkü Ely2 gibi bir bölümde %30 oran olup tüm itemlere %30 hp üretimi koymak saçma olmazmı.
Certanes haklı %30 hp üretimi çalışıyor ancak çok düşük bir oranda.
Certanes haklı %30 hp üretimi çalışıyor ancak çok düşük bir oranda.
benim itemimde olupta şu an kaldırılıyorsa benim itemimi silip yerine parayı iade etmeleri yada o efsun yerine istediğim bi efsunu getirmeleri lazım çalışmıyorsa
hp üretimi ve hp yüklemesi sadece öldükden sonra geri canlanırken hp nızın hızlı dolmasını sağlıyor baska bir yararı yok 

benim itemimde olupta şu an kaldırılıyorsa benim itemimi silip yerine parayı iade etmeleri yada o efsun yerine istediğim bi efsunu getirmeleri lazım çalışmıyorsa
Efsun çalışıyor ancak düşük bir oranda.
hp üretimi ve hp yüklemesi sadece öldükden sonra geri canlanırken hp nızın hızlı dolmasını sağlıyor baska bir yararı yok![]()
Vs ler'de çalışıyor düşük oranda.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)