HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Atakan Canciğer
Yaşınız: 15-16
Nereli olduğunuz: İzmirliyim
Hangi takımlı olduğunuz: FenerBahçe - BucaSporluyum
Forumu nereden bulduğunuz: 2011 Den beri takip etmekteyim fakat üyelik açmadım
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum gerçekten Çok hoş ve eğlenceli Sorun oldumu anında ilgilenme var ve kimse mağdur olmuyor
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Forumda yeni hesap açıyorum çünkü 2011 den beri takip ediyorum fakat üyelik açmadım ve her konuyu takip ediyordum Türkçe Rap vazgeçilmezim FreeBSD Ve bilişim den anlıyorum 2 defa bilişimde çalıştım kendim ayrıldım nedenleri özeldir İyi Forumlar Herkese
Yaşınız: 15-16
Nereli olduğunuz: İzmirliyim
Hangi takımlı olduğunuz: FenerBahçe - BucaSporluyum
Forumu nereden bulduğunuz: 2011 Den beri takip etmekteyim fakat üyelik açmadım
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum gerçekten Çok hoş ve eğlenceli Sorun oldumu anında ilgilenme var ve kimse mağdur olmuyor
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Forumda yeni hesap açıyorum çünkü 2011 den beri takip ediyorum fakat üyelik açmadım ve her konuyu takip ediyordum Türkçe Rap vazgeçilmezim FreeBSD Ve bilişim den anlıyorum 2 defa bilişimde çalıştım kendim ayrıldım nedenleri özeldir İyi Forumlar Herkese

Hoş geldiniz. Kalıcı olmanız dileğiyle. Sorun ve sorularınız olursa özel mesaj atabilirsiniz.