Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Hata Çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xcnett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 791

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşın bahsettiği şeyi sanırım tam olarak sıralamamışsın arkadaş pack çok büyük demiş onun kullandığı şeyleri bşka bi packa atsan o clientte deve gibi şişicek parası yeticek kişiler her halükarda bi miktar para verip bu sorunu halledicek normalde metin2 clientleri minimum 2 gb ye dayansın kafayı yer
Kullandığı maxmi 2089 filesidir onun toplam pack 650 mb 18 zırh 11 silah 8 iç item dönüşümü ve 10a kadar mapı var bu mapları elersen pack ototikmen düşecektir ışınlanırken ???? şeklinde atması Runtime Error vermesini engelleyecek piyasada adam yok o filesi paylaşan pasha37 türkçeleştiren maxmi 50 tl den sattı o kadar kişiye ama full sorunlu şekliyle ch çökmesi de cabası 34k yapılmasına rağmen sorunları çözülmedi kullanmak isteyen maplar hariç diğer özellikleri alırlarsa ve temiz bir filese entegre edilirse packde düşer sorunda kalkar fazla işde çıkarmaz bunu yapıyordum son anda vazgeçtim emek server açtım ne uğraşacan 30 user için :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri