Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Benim Serverimde Sağ Tık Sorunu İle Işınlanınca Atma Sorunu Var Ve Pack'imin Boyutu Çok Büyük Bunları Hataları Giderebilecek ve Pack'imi Küçültebilcek Birilerini Arıyorum Tabikide Parası İle
Ödeme Yolları: Sadece Turkcell Mobil Ödeme
İrtibat: Turkmmo ve Skype: Elizmt2
filesin 18 dönüşümlü filesse hiç uğraşma atma sorunu onda çözülmüyorMerhaba Benim Serverimde Sağ Tık Sorunu İle Işınlanınca Atma Sorunu Var Ve Pack'imin Boyutu Çok Büyük Bunları Hataları Giderebilecek ve Pack'imi Küçültebilcek Birilerini Arıyorum Tabikide Parası İle
filesin 18 dönüşümlü filesse hiç uğraşma atma sorunu onda çözülmüyor
sorunun çözümü özel bi client arayüzü yaptırmak ve en az 2-3 milyarı gözden çıkarcan hacı bn az çekmedim soru cvp bölümünde

onun yerine ordaki itemleri temiz filese aktarmak daha basitsorunun çözümü özel bi client arayüzü yaptırmak ve en az 2-3 milyarı gözden çıkarcan hacı bn az çekmedim soru cvp bölümünde![]()
maxmi filesi sorunlu kendide çözemedionun yerine ordaki itemleri temiz filese aktarmak daha basitmaxmi filesi sorunlu kendide çözemedi
arkadaşın bahsettiği şeyi sanırım tam olarak sıralamamışsın arkadaş pack çok büyük demiş onun kullandığı şeyleri bşka bi packa atsan o clientte deve gibi şişicek parası yeticek kişiler her halükarda bi miktar para verip bu sorunu halledicek normalde metin2 clientleri minimum 2 gb ye dayansın kafayı yer
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)