HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
17 Yasındayım Suana Kadar YakLasık 22-27 Sw'de GmLik yapTm En iyiSide Mmomt2 de GmLik Yaptm bütn Gm KodLarını Ezbere Bir SekiLde biLiyorum Ayrıca Kendime Ait 3 Sw'm oLdu .. / Bu Kdar Eminim Memnun kaLırsın Merk Etme ,)
Adım Süleyman 15 Yaşındayım İstanbulda Yaşıyorum.3 Tane Server Kurdum Sıkıldım Ve Kapattım
.Yaşımdan Çok Olgun Gösteririm.Bir Gm'nin Barındırması Gereken Bütün Özelliklerin Bende Olduğunu Düşünüyorum.Neden Hiç Gm Olmadın Diyeceksiniz.Çünkü Şuana Kadar Hiç Sormadım Hiç Başvuru Yapmadım.Bence Kod Bilgisi Vs Önemli Değil.Bir Sürü Program Var Artık Bir Tuşla Herşey Yapılıyor.
Adaletliyimdir.TL'nin Sözünden Asla Çıkmam.Playerlarla Düzgün Konuşurum Asla Kalplerini Kırmam..
.Yaşımdan Çok Olgun Gösteririm.Bir Gm'nin Barındırması Gereken Bütün Özelliklerin Bende Olduğunu Düşünüyorum.Neden Hiç Gm Olmadın Diyeceksiniz.Çünkü Şuana Kadar Hiç Sormadım Hiç Başvuru Yapmadım.Bence Kod Bilgisi Vs Önemli Değil.Bir Sürü Program Var Artık Bir Tuşla Herşey Yapılıyor.Adaletliyimdir.TL'nin Sözünden Asla Çıkmam.Playerlarla Düzgün Konuşurum Asla Kalplerini Kırmam..
Yaşım 16 2 VPS 39 Hamachi Sede GM oldum Tecrübeliyim 69 GM HeLPeR ve TooLs var günde 6 7 saat onlineyim Nickim MeHMeTMY tanıyan vardır ulaşmak için hamachi ağı MeHMeTMY şifre:123
slm adım mert ben tecrübeliiyim 15 swde gm oldum 3 vsp kurdum 2 de vspdede gm oldum
webmaster konusunda iyimdir packlerdede sana yardsım ederim siteyi editleyebilrimm bir çok gm odunu ezbere 10 saat onlineyim iletişim tiger_cat_6@hotmail.co.uk
webmaster konusunda iyimdir packlerdede sana yardsım ederim siteyi editleyebilrimm bir çok gm odunu ezbere 10 saat onlineyim iletişim tiger_cat_6@hotmail.co.uk
:l04::l04:16 yaşındayım saat 7.30 ile 12.00 akşamda 4.30 8.00 a kadar onlineim 26 serverde gmlik yaptım 3 tl 9 sgm 7si ga 7de gm oldum bütün atakserver 69 helper gm tools hepsi var adam p istesin 1 tıkla hepsi p olur ... nickim : NinJask tanıyan vardır gm olurken

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)