berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely#05 ? ^^

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmRHnn12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 970

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba ;
Ben Ely#03 serverinden H3LLRUL3S

Bugün aklıma bir fikir geldi ve sizlerle paylaşmayı düşündüm.
Biliyorsunuzki 2 editli 2 editsiz 3 kolay 1 TR tarzı serverimiz var.

Ely#05 olarak bir server açılsın.

Serverin bu diğer serverden farkı şunlar olacaktır ;
1)Bir İtem sayesinde basarak exp kazanmak.
2)P NPC
3)6/7 Bonus ekleme ve Değiştirme Helen'de
4)Yeni binek/Yeni Petlerin olması
5)Kostüm NPC Si olması ve istediğimiz özelliği bizim vermemiz [15Kılıç,15Bıçak,vs..]
6)+ Basarken Yakma olasılıgının kaldırılması ve + Basma Eşyası istememesi
7)Editler Olacak Ama Nesne Markette Olacak
8)B.Kraliyet zırhı [Düz olarak] Özel bir NPC de
9)B.Kraliyet zırhı [Edit olarak] Nesne markette.
10)Renkli Yazı yazma
11)Edit almak için diğer serverlerimizde oldugu gibi Örümcek zindanı gibi yerlerde para kasılması sabit kalmalı :D
12)Kemerler TR tarzı önce +9 olunca %5 olarak sonra tekrar dönüştürerek +9 bastıktan sonra %10 özellik vermesi

Gibi özelliklerin oldugu güzel,kolay,eğlenceli bir Server açılmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Hem herkes böyle server aramakta hemde Editli bir server

diğer GM lerimize [DNAngel,virtueaa]gibi yardım etmek amacıyla yeni GM alımı olmalı

Umarım beğenirsiniz konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden Affola

Fikirlerinizi Alttan yorum olarak bekliyorum.

^^

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle Merhaba ;
Ben Ely#03 serverinden H3LLRUL3S

Bugün aklıma bir fikir geldi ve sizlerle paylaşmayı düşündüm.
Biliyorsunuzki 2 editli 2 editsiz 3 kolay 1 TR tarzı serverimiz var.

Ely#05 olarak bir server açılsın.

Serverin bu diğer serverden farkı şunlar olacaktır ;
1)Bir İtem sayesinde basarak exp kazanmak.
2)P NPC
3)6/7 Bonus ekleme ve Değiştirme Helen'de
4)Yeni binek/Yeni Petlerin olması
5)Kostüm NPC Si olması ve istediğimiz özelliği bizim vermemiz [15Kılıç,15Bıçak,vs..]
6)+ Basarken Yakma olasılıgının kaldırılması ve + Basma Eşyası istememesi
7)Editler Olacak Ama Nesne Markette Olacak
8)B.Kraliyet zırhı [Düz olarak] Özel bir NPC de
9)B.Kraliyet zırhı [Edit olarak] Nesne markette.
10)Renkli Yazı yazma
11)Edit almak için diğer serverlerimizde oldugu gibi Örümcek zindanı gibi yerlerde para kasılması sabit kalmalı :D
12)Kemerler TR tarzı önce +9 olunca %5 olarak sonra tekrar dönüştürerek +9 bastıktan sonra %10 özellik vermesi

Gibi özelliklerin oldugu güzel,kolay,eğlenceli bir Server açılmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Hem herkes böyle server aramakta hemde Editli bir server

diğer GM lerimize [DNAngel,virtueaa]gibi yardım etmek amacıyla yeni GM alımı olmalı

Umarım beğenirsiniz konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden Affola

Fikirlerinizi Alttan yorum olarak bekliyorum.

^^

Böyle birşey şuan söz konusu değil , Zaten olsada duyurular bölümünden duyuru yapılır o yüzden gereksiz konu olduğunu düşünüyorum @mirage28;

Son düzenleme:
Böyle birşey şuan söz konusu değil , Zaten olsada duyurular bölümünden duyuru yapılır o yüzden gereksiz konu olduğunu düşünüyorum @mirage28;

Bu konuda H3LLRUL3S isimli oyuncu görüşünü dile getirmiş.Elym2 herkesin görüşüne açık olduğundan kişiler kurallara uygun şekilde görüşlerini önerilerini dile getirebilir.Bu konu tartışılacak bir konu ve diğer oyuncuların görüşlerinin fikirlerinin alınacağı bir konu olduğundan konu gereksiz değil ve kapatılamaz kurallar aşılmadığı sürece bir sorun olmaz.Biz oyuncuların isteği ve görüşlerine önerilerine göre bir oyun düzenlediğimiz için böyle konular açık olmalı.Bakarsın belki bu konuda yazılacak olan olumlu cevaplar ve fikirler ile yeni bir düzenleme yapılabiir :)

Bu konuda H3LLRUL3S isimli oyuncu görüşünü dile getirmiş.Elym2 herkesin görüşüne açık olduğundan kişiler kurallara uygun şekilde görüşlerini önerilerini dile getirebilir.Bu konu tartışılacak bir konu ve diğer oyuncuların görüşlerinin fikirlerinin alınacağı bir konu olduğundan konu gereksiz değil ve kapatılamaz kurallar aşılmadığı sürece bir sorun olmaz.Biz oyuncuların isteği ve görüşlerine önerilerine göre bir oyun düzenlediğimiz için böyle konular açık olmalı.Bakarsın belki bu konuda yazılacak olan olumlu cevaplar ve fikirler ile yeni bir düzenleme yapılabiir :)
Fikrinize katılıyorum. Belki arasında Shorty nin hşuna gidebilecek birkaç yenilik vardır :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri