Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Ingame Itemshop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lua ile'de ayni şekilde ayarlanir,lua ile fonksiyon verdirmek %100 makinayı yorar,bende biliyorum merak etme lua ile verdirmeyi.Satişa sunacağim şeyler %100 Lua ile kişinin istediği anda istediği zaman değiştirecek şekilde olacak.Bunu kendi serverime yaptim ve hiç bir sorun istemediğim için elle kendi kafama göre yapiyorum ki makinamın rami düşük olduğu için girişlerde sıkıntı yaşanmasın.
Dediğin konuya değinicek olursak ; Sema'nin söylediği gibi age of zaria ya ait bir pythonu var luası ile sema kodlamiş. Sende tabiki pythonu age of zaria'dan kırpmışssın..

"Pasha37 Ingame ıtem shop demek" ben yapmadim anlamina mi geliyor.

+

Ben yapmadim diyede ekliyebilirsin pythonu xD!!! :m08:

Haklısın, gibi her buton için tek tek fonksiyon açarsan makineyi yorar bukadar gereksiz kastırmadığım için bende pek bir problem olmuyor, isim konusuna gelirsek birileri gibi çaldığım modellere by xx demediğime göre videoyu ben çekip ben ekliyorsam ismimi yazarım. Yaptım, Ettim kodladım gibi bir kısımda yok yani problem yok

Olsa bile tasarımı yada başka bişeyi senden almadığıma göre seni ilgilendiren bi durum yok, gidin kumda oynayın.

Boş guine bi ara video çekte fonksiyonlarını görelim- tabi önce tooltip kullanmayı öğren-

Haklısın, gibi her buton için tek tek fonksiyon açarsan makineyi yorar bukadar gereksiz kastırmadığım için bende pek bir problem olmuyor, isim konusuna gelirsek birileri gibi çaldığım modellere by xx demediğime göre videoyu ben çekip ben ekliyorsam ismimi yazarım. Yaptım, Ettim kodladım gibi bir kısımda yok yani problem yok

Olsa bile tasarımı yada başka bişeyi senden almadığıma göre seni ilgilendiren bi durum yok, gidin kumda oynayın.

Boş guine bi ara video çekte fonksiyonlarını görelim- tabi önce tooltip kullanmayı öğren-

Ahaha.Hırsız seni hırsız.

Milletin packlarini çalip bana bu itemshoplar şöyle böyle diyerekten kelime oyunu yapma.Aynı şekilde o şekilde yapilir..
Biraz Pythonlarin içlerini kariştirda bari bir kaç bişey öğren :m08:

itemler = "|149|279|x|x|x|x|x"
cmdchat("Itemler "..itemler)

yollarsin,listeye eklersin :l04:

n1jqQG1.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri