HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Aşağıdada gördüğünüz gibi mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarım: windows 8.1 sorun şöyle başlıyor:
Benim Oynadığım ' Sudden Attack ' isimli bir savaş oyunu var ve ben bu oyun için x7 sniper mousesi aldım Sudden Attack'a girince sniperi alıyorum x7'nin sniper tuşu var ona basıyorum pc kapanıyo böyle hata geliyo hata ismi şu
(kmode_exception_not_handled (xdva409.sys)
Sayın Forum Adminleri ve moderatörlerü konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım siz gerekli yere taşırsınız bu hata çözümünü tam 1 haftadır arıyom yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.
Benim Oynadığım ' Sudden Attack ' isimli bir savaş oyunu var ve ben bu oyun için x7 sniper mousesi aldım Sudden Attack'a girince sniperi alıyorum x7'nin sniper tuşu var ona basıyorum pc kapanıyo böyle hata geliyo hata ismi şu
(kmode_exception_not_handled (xdva409.sys)
Sayın Forum Adminleri ve moderatörlerü konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım siz gerekli yere taşırsınız bu hata çözümünü tam 1 haftadır arıyom yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.
[h=2]BİLGİSAYAR[/h]
Bilgisayar, donanım ve internet ile ilgili sorular, sorunlar..
Bilgisayarınızın özelliklerini de belirtir misiniz
Bilgisayar, donanım ve internet ile ilgili sorular, sorunlar..
Bilgisayarınızın özelliklerini de belirtir misiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)