raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

konu ely mt 2 deki yöneticilere gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 557
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hero29

Level 3
TM Üye
Konular
32
Online süresi
1h 20m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
82
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben burda 6. cı senem hiç bir zaman kul hakkı yemedim . bilen tanıyan tanıyor . bazı olaylar oldu aklandım . hırsızlık falan vs gibi şeyler hamdolsun aklandım o konulardan hiç bir sorun yok . aklanmadığımı düşünen arkadaşlar var hala ama aklandım kanıtlarımı attım ve olay çözüldü . neyse burdan yöneticilere Gm lere kim var sa oyunla ilgili herkeze sesleniyorum olay şu ben 6. yıldır burdayım 1 . sene askerlik onu sayma 5. yıl dır burda oynuyorum merkür venüs mmmom2 zamanından beri ikisindede oynadım . Ben bu ilk zamanlar başladıgında oyun çok kişi getirdim en az 34 37 kişi ve şuan diceksiniz 34 37 kişi ne ki die ama ilk açıldıgı zaman mmomt2 bu çok önemlidir 34 37 kişi neyse o konuyu kapalım asıl konumuza gelelim benim 3 setim vardı 13 yıllık arkadaşım çaldı ve geçen gün gelmiş benden helallik istiyor ben oyunda deildim ama arkadaşlar söyledi bana neyse o konuyu geçelim o na ragmen ben yılmadım askere gittim geldim geleli 4 ay oluyor ve hemen başladım çar dizmeye 2 set dizdim hemde enerji parçasından bilen biliyor Ewilight en çok alıyordu saolsun neyse 2 çar dizdim ninja savaşçı onun itemlerini sattım sura açtım hüseyin ispir dedi MaviAzrail dedi aç sura dedi en sağlam o olur dedi bende tamam dedim açtım JoymayRe die hatta adını xReDScooL koydu tanırsınız halil kardeşim saolsun iyi biridir . neyse açtım dizdim çarı ve şuan banlı çar çarın içinde 3 yeni olmak üzere herşey dahil hesaplamıştım tam 340 TL (milyon) para ediyor satmaya kalksam neyse şimdi size diyorum ki ben ve yöneticilere ben 5 yılımı vermişim bu oyuna çevre toplamışım gerektiğinde oyun başlangıcı ve şuan da olmak üzere oyuncu (user) getirebilen biriy ken nasıl oluyorda 340 TL ik bir çardan başka bir serverin reklamını yapabilirim hemde banı göze alarak akıl var mantık var öyle bir şey yapmış olsam 1 level çar açarım ordan ondan reklam yaparım başka bir serverin yani bi düşünün 340 TL lik çardan mı reklam yaparsın yoksa 1 levellik bir çardan mı reklam yaparsınız neyse ben tatile gitmiştim 4 günde 1 oyuna girebiliyodum ve tatil ettiğim yerde evde internet yok internet kafeye gitmek zorunda kaldım ordan girdim oyuna ve oyun açık kalmış olmalıki o oturdugum masaya oturup ben gittikten sonr akendisi giriyor ve reklam yapıyor ve kabap benim başıma patlıyor 3 gün oyuna girmedim tatil dönüşü eve geldim oyuna giriyim dedim oo da ne hesap engellendi diyor hemen ticket attım ve erdema (GM) arkadaşımız ticketime cvp verdi reklamdan ban yemişşiniz die video da var şok oldum ve bu olay 2 hafta yı geçti ve defalarca ticket attım ban affı dahil şimdi yöneticilere sesleniyorum burdan tek bir lafım var konuyu kapatmadan önce bu son diyeceğim lafıma cvp verip öyle kapatırsa sevinirim sorum şudur = siz oyuncu (user) getirip ve 340 TL lik çardanmı reklam yaparsınız yoksa 1 levellik bir çardan mı buna cevap istiyorum lütfen ... Ve ticket attım ben onlarada cevap istiyorum .. teşekkür ederim saygılarımla .. şuan sizden istegiğim çarımın açılması dır .. açılmayı geçtim itemlerimi alayım bari .. Haa bu arada bazı arkadaşlar var aramızda seviniyorlar ban yedi die hiç sorun deil koç lar ben Alın terim le yaptım itemleri baba parası deil , item çalmak deil, soymak deil , yalanlar la deil , bunu da demek isterim Ewilight (serkan ) biliyor nasıl dizdiğimi hesabı eyw .. açılmasada çarım itemleri almasamda eyw sağolun herşey için kardeşlerim .. ben oyuna sohbet için gelmiştim ve bulduk dostlarımı gerçek dostlarımı ... eyw

JoymayRe , dedim ama diğer çarım banlandı TRSensuaL bunda olay ...

okuyamadımmmmmmmmm

Sebepsiz ban yemez kimse reklam yapmışsın engellenmişsin. Hesabının açılmasını istiyorsan Ban Affı 2014 kategorisine destekten talep yollayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri