- Konular
- 442
- Online süresi
- 2ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 3,214
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 49,879
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Resident Evil hayranları, Leon'un Requiem'de evli olduğunu öğrendikten sonra mutlak bir şok içinde. Oyunda konuşulmasa da, Leon'un parmağında ara sahnelerde bir yüzük görülebilir. Ancak, Ada, Claire veya başka biriyle evli olup olmadığı belli değil. Kahretsin, Chris Redfield bile bazı hayranlar için yarışıyor.
Bu muhtemelen başka bir oyun için bir hikaye olsa da, Leon'un seslendirme sanatçısı Nick Apostolides tartışma hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Hayranlar yıllardır Leon ve Ada'yı gönderiyor, ancak Claire'i tercih eden güçlü bir birlik var. Bununla birlikte, Apostolides kişisel seçimi olsa da, hayranları sayesinde bunu açıklamaktan korkuyor.
Leon'un Seslendirme Sanatçısı Ada Ve Claire Arasında Seçim Yapmayı Reddediyor
PC Gamer ile yaptığı konuşmada Apostolides, Leon'un bir kez olsun yerleştiğini, belki bir dondurma salonu açtığını görmek istediğini açıkladı. Bence küçük bir molayı, küçük bir tatili ve belki de arada bir zombilerle savaşmayı hak ediyor. Zombilerden ve gereksiz geri taklalardan bir molayı hak eden bir kişi varsa, o da Leon Kennedy'dir.
Ancak, Leon'un kiminle yerleştiğini görmek istediği sorulduğunda, Apostolides cevap vermekte biraz tereddüt etti. Bilmiyorum, bunu söylediğim için başım büyük belaya girebilirmiş gibi hissediyorum, dedi. Hayranların yarısı beni asmak isterdi. Ancak, karakterin Ada ile olan ilişkisinden bahsetti.
Ben de Ada'yı seviyorum, diye ekledi. Ondan istediğin kadar nefret et, ama o olmasaydı Leon hayatta olmazdı. Onu üç ya da dört kez kurtardı.
Ada'nın Leon ile ilişkisi en azından oldukça kafa karıştırıcı. Orada kesinlikle biraz gerginlik olsa da, Leon'un ona tamamen güvenebileceğinden emin değilim. Onu her zaman bir keman gibi oynamayı başarır ve sonunda istediğini elde eder.