Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

şaman hakkında bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafacan1669
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 270

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar saman oynamayi planliyorum ortsuz 105 can var delici 40 b9 ile olabilirmi?

Yaklaşık 3 yıldır Ely3 / Destan sunucusunda şaman oynuyorum, bu delici olayı şamandan bi haber oyuncuların bile milleti kesip dilinin uzamasına sebep oldu. Ama bu deliciye sebepte kraliyetler, büyülü başlık ve kostümlerdir. Kraliyetler gelmeden önce skill ile sabit oranlı bir oyuncuya 5k dan aşağı atmıyordum. Ancak kraliyet geldikten sonra o skiller 2-1,5k ya kadar düşüş yaşadı. Bunun yüzünden böyle bir yola başvuruldu.

Silahın delicisiz ise 40 ortalama hiçbirşey ifade etmez bence. 45 üzeri 5/10 delicili bir çanın var ise en azından elinden birşey gelebilir. Tabi bunun yanında delicininde en az 55 olması gerekiyor ki sırayla 2-2.5k atabilesin.

Silahımda delici yok seyemecim. Amma velakin delici 65 kritik 72. 0 atakla bile 7 8 k yiyen karakterler gördüm. Ağlamaktan ziyade savunma yapsalar 5-5 şamansız item diye yırtınmasalar çok daha kaliteli bi oyun sergilenir...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri