berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sparkle Satiliktir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Chara 800 lira istiyorum 1000T nakit vericem içerisinde, ayrıca yeni zırh aldım 15 bıçak 15 çiftel 10 kılıç 10 sura 10 savaşçı 5-5 a9.

Son düzenleme:
Yaptığın yorumun anlamı yok. Serverdeki nadir hesaplardan biri. Tek item satıp yasak olsa bile t satsa gene aynı parayı kazanır. 800 Tl oyuna yatırarak böyle çar dizemezsin. Fiyatı uygun bulmadıysan almazsın.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :D

Şuan serverde illegal olarak 500t 100 liradan satiliyor benim sadece kupeme 2000t teklif var yani 400 lira para sadece küpe eder bu tür çoluk çocukta komiklik yapıyor işte dikkate almamak lazım :)

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :D

Şuan serverde illegal olarak 500t 100 liradan satiliyor benim sadece kupeme 2000t teklif var yani 400 lira para sadece küpe eder bu tür çoluk çocukta komiklik yapıyor işte dikkate almamak lazım :)

Yoikkhan 500e satildi itemleri halen forumda mevcut excition kaca satildi bak hangi car 800e gittide bu car 800 etsin 500 verilerse op basina koy

Yoikkhan 500e satildi itemleri halen forumda mevcut excition kaca satildi bak hangi car 800e gittide bu car 800 etsin 500 verilerse op basina koy

O charların kaça gittiğini biliyorum peki Muerto kaça gitti onu biliyor musun?

Şaman ile diğer karakterleri bir tutma :) İşine gelen alır, işine gelmeyende susar şimdi burada boş boş konuşma daha kim olduğun belli değil trollük ve komiklik peşindesin hadi bak işine.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri