mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Merhaba ben Vigilance

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LMalvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 481

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar ben Alper , oyunu ilk kez 2010 da oynamıştım daha sonra bırakıp 2013 te tekrar başladım. Server'in ayakta kaldığı sürece bende bu oyunu oynayacağım bu yüzden sizlerle tanışmak istedim. Yaşım 17 Kocaeliliyim oyunda teorik bilgim çok olmasına rağmen hiç gerçekleştirmemiştim. Şimdi kuzenimle başladık ve dediğim gibi gittiği yere kadar götüreceğiz genelde para kasmak için kullandığım çarda olurum ama itemleri tamamlayınca artık Vigilance çarımdayım , bu arada çarım kırmızı bayraktadır.

Herkese merhaba arkadaşlar ben Alper , oyunu ilk kez 2010 da oynamıştım daha sonra bırakıp 2013 te tekrar başladım. Server'in ayakta kaldığı sürece bende bu oyunu oynayacağım bu yüzden sizlerle tanışmak istedim. Yaşım 17 Kocaeliliyim oyunda teorik bilgim çok olmasına rağmen hiç gerçekleştirmemiştim. Şimdi kuzenimle başladık ve dediğim gibi gittiği yere kadar götüreceğiz genelde para kasmak için kullandığım çarda olurum ama itemleri tamamlayınca artık Vigilance çarımdayım , bu arada çarım kırmızı bayraktadır.
hayırlı olsun hoşgeldin :)

Kuzeninle daha gerçekçi bir işe girişseydiniz keşke. :D Neyse hoşgeldin dostum.
Eğer okuyorsan ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorsan çok pişman olucaksın söylemedi deme. :D
Kahretsin yine çok optimistiğim. :o

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri