xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TUNa !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drunken61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çarım 4-5 ay oldu çar yiyeli 6 adet ticket attım Bana hala videolu kanıt atılmadı bu işte bir yanlışlık var ve tekrar kontrol edilmesini istiyorum bana ticket atıp cevap bekle demeyin 6 kez attım arkadaşlara attıradım

BURDAN TÜM ELY4 KULLANICILARINA SESLENİYORUM 105 FULL DİZİLİ SAVAŞIMA BAN ATILDI VİDEOSU YOK YANİ TAMAMEN KAFALARINA GÖRE BAN GEÇİRMİŞLER HESAPLARINIZIN HİÇ BİR DEĞERİ YOK ARKADAŞLAR ....

Sen naptın isen bilmiyorum BraveHeartT'ta aynı şekilde ban yemişti ve o çar sana satılmıştı tek ortak yanınız ise hesap ID'lerinizin birbirine benzemesi idi düzgün şekilde bir ticket atarsan belki sorunun çözülür :ka19:

ŞAMANI KASTETMEDİ ZATEN , TUNa ile Brave nin ID leri benzer ben ban yediğimde Id yi nicki fln istediler sen naptıysan bilememama ben haksız yere yemştim.

bende birşey yapmadım zaten çarı aldım itemleri attım memlekete gititm 2 aydır ely girdigim yoktu ban kaldıysa sendedir yani o hesapta daha önce kullanılmış birşeydir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri