Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Thales-MarvericK Damege şow

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Madem ki eski videolardan söz açılmış, buyurun bunlarıda izleyin;
;
;
;
;
;

Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)

Son düzenleme:
Madem ki eski videolardan söz açılmış, buyurun bunlarıda izleyin;
;
;
;
;
;

Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)
Kardeşim adamların kalbine indireceksin yavaş yavaş sindire sindire yollasaydın videoları :):m06:

Son düzenleme:
Ne çabuk elegant loncasından yediğiniz yenilgileri unuttunuz festival loncası :) :)

Elegant ? Evet sanırım bi zamanlar öyle bi sığınma yuvası vardı :D hatta hayali büyük olan bi sığınma yeriydi neymişte turnuvada bizi yenip 1. olacaklardı ama ömürleri turnuvaya kadar yetmedi sadece turnuvaya başvuru yapabildiler :/
Zamanında yediğiniz darbelerle böyle kuyruk acısı yorumlar atıyosunuz acıyamıyorum bile size bizim oyunu bırakalı epeydir oldu şimdi siz boş servere krallık yapın zamanında bizim server doluyken yaptığımız gibi :ka19:

FestivaL Akar, Alem Bakar..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri