Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Madem ki eski videolardan söz açılmış, buyurun bunlarıda izleyin;
Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
;
;
;
;
;Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)
Son düzenleme:
Kardeşim adamların kalbine indireceksin yavaş yavaş sindire sindire yollasaydın videolarıMadem ki eski videolardan söz açılmış, buyurun bunlarıda izleyin;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.;
Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)
:m06:
Son düzenleme:
Ne çabuk elegant loncasından yediğiniz yenilgileri unuttunuz festival loncası![]()
![]()
Elegant ? Evet sanırım bi zamanlar öyle bi sığınma yuvası vardı
hatta hayali büyük olan bi sığınma yeriydi neymişte turnuvada bizi yenip 1. olacaklardı ama ömürleri turnuvaya kadar yetmedi sadece turnuvaya başvuru yapabildiler :/ Zamanında yediğiniz darbelerle böyle kuyruk acısı yorumlar atıyosunuz acıyamıyorum bile size bizim oyunu bırakalı epeydir oldu şimdi siz boş servere krallık yapın zamanında bizim server doluyken yaptığımız gibi :ka19:
FestivaL Akar, Alem Bakar..!
Birinci FESTİVAL , Elegant katılsaydı sonuc değişmiyecekti.Acı derken , cekmediğimiz acılarımı hatırlayacagız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)