Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Thales-MarvericK Damege şow

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Clors

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:m08:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Madem ki eski videolardan söz açılmış, buyurun bunlarıda izleyin;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ;

Madem ki bu kadar iddialısınız, madem ki kendinize güveniyorsunuz istediğiniz zaman istediğiniz yerde savaşa davet edebilirsiniz. Bahanelerinizden kurtulup olaylara objektif şekilde bakmayı öğrenebilirseniz belki o zaman bir şansınız olabilir, o zamana kadar sizin başınızı ezmekte benim size sözüm olsun 8)
Ne çabuk elegant loncasından yediğiniz yenilgileri unuttunuz festival loncası :) :)

Elegant ? Evet sanırım bi zamanlar öyle bi sığınma yuvası vardı :D hatta hayali büyük olan bi sığınma yeriydi neymişte turnuvada bizi yenip 1. olacaklardı ama ömürleri turnuvaya kadar yetmedi sadece turnuvaya başvuru yapabildiler :/
Zamanında yediğiniz darbelerle böyle kuyruk acısı yorumlar atıyosunuz acıyamıyorum bile size bizim oyunu bırakalı epeydir oldu şimdi siz boş servere krallık yapın zamanında bizim server doluyken yaptığımız gibi :ka19:

FestivaL Akar, Alem Bakar..!
Derdiniz sadece turnuvaysa alın sizin olsun biz size ely4 serverinde yeterince korku yaşattık o yeter bize lonca savaşlarını kabul etmeyen bayrak savaşlarında içeriden çıkmayan festival loncası :) :)

Turnuva zaten bizim :D sen söyledin diye vermediler biz emeğimizle, gücümüzle aldık.! :ka19: Siz nasıl hatırlamak istiyorsanız öyle hatırlıyosunuz server doluyken mavi bayrağa baskın yapan bi loncaydık sizmi bizi köyün ortasında bekleticeksiniz ? bizim yönetimin tutarsızlığından dolayı serveri boşlamaya başladıkdan sonra türediniz ve kendinizi bi nimet sandınız :ka19:
Keşke Devamınıda Atsaydın Çölde Ayak Basmadık Yer Bırakmadınız Ah Siz Cocuklar Sadece 2 kişiye 4 kişi Daldıgınız yerleri çekmişsiniz ayıp Sayı eşitlenince Metin bize Kaldı mı ?? :D:D

xLine

Ben Bunu Anlamadım 14 k Hic görünmeden Nasıl 14 K diyorsun Ss De Belli degil Birde Kritiksiz Diyorsun Saman kutsama Ve kritik Becerileri Üzerinde Nasıl kritiksiz Diyorsun Hala Anlamadım Yazıkk Artık Ne Diyecegini Bilmeiyorsun Oguz Fazla Atma Bari ....

Saniye 02.41. Damage 13.290. xLinE. Eline sağlık dostum güzel oturmuş. Tek 1-1 ci biz değilmişiz demek ki :m08:

Çocuğun üstüne çok gitmişsiniz yahu yazıktır :)

Neyse videomuza geçelim :)

Size birşey söylemeye gerek yok, isteyene istediği kesitlerin bulunduğu video tamamıyla izletebilirim. Atıp tutmayla, tribünlere oynayıp kendini kandırmakla olmuyormuş demekki :ka24:
Varsa isteyen daha diğer çöl savaşlarınıda ekleyebilirim yada kırmızıdaki toplu savaşları :)

Videonun pek iyi olmadığının farkındayım, bazı kısımların hızlı geçtiğinin vsvs. bu işlerden pekte anlayan biri değilim. Gerekli cevabı verebildiysem ne mutlu bana.
bb. :m26:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri