M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gelecek Olan 2 Romanım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drowzee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drowzee

Level 12
TM Üye
Üye
Konular
3,743
Reaksiyon Skoru
660
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
275
MmoLira
-12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2zmISos.png

Bir Yumak Mutluluk - Konusu

Kanser tedavisi gören ve kanseri yenen Lydia Hoffman hayata tutunmak için bir iş yapmayı ister. Ancak bildiği tek şey uzun hastane günleri boyunca yaptığı örgülerdir. O da bir dükkan açmayı ister ve Bir Yumak Mutluluk adını verdiği dükkanını açar. Düzenlediği kurslarla yeni arkadaşları olur hayata tutunur. Ablası da ona yardımcı olur. Bir gün yeni bir kurs açmaya karar verir. Bu kursa yaşları, hayatları birbirinden farklı üç kursiyer katılır. Emekli kütüphaneci Elise Beaumont, eşinden yeni ayrılmış Bethanne Hamlin ve lise sona geçmiş Courtney Pulanski.

Her birinin kendince sorunları vardır. Biraz isteksiz başlarlar kursa ve hatta ilk gün pek de güzel geçmez. Ancak zamanla bir uyum yakalarlar ve hem sorunlarının üstesinden gelirler hem de sağlam bir dostluğun temelini atarlar.

Açıkçası ben böyle romanlara biraz ön yargılıydım. " Kendini iyi hisset bak senden daha kötüleri var. " gibi bir mesaj verdiklerini düşünüyordum. Ancak bana fizik tedavim sırasında hoş bir arkadaş oldu ( Fizik tedavim sırasında okuyacak bol vakit buldum. ) Özellikle tatildeyken yada kafanız başka şeylerle meşgulken okumanız tavsiye olunur. Kitabın kahramanı ise bence neyse söylemeyeyim belki okumak istersiniz. Gerçekten onun yaptıkları peri masalı gibi.

Küçük Mucizeler Dükkanı - Konusu

Dört farklı kadın.. Dört farklı yaşam.. Hiç beklemedikleri anda birbirlerinin hayatlarında buluyorlar kendilerini. Okuması eğlenceli. Aslında çok fazla şey beklememek lazım kitaptan. Hani okunup beğenilen ama üzerinde durulmayan kitaplar vardır ya bir bakımdan böyle Küçük Mucizeler Dükkanı.

Kitap dört günde bitirtti kendini. Okurken başka bir şeyin aklınıza geleceğini sanmam. Zaten kitabın ana konusu örgü örmenin insanı nasıl rahatlattığı ile ilgili. Neredeyse bütün kadınlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilirler. Kitabı okurken de örgü örer gibi rahat hissediyorsunuz kendinizi. Hani ilmek kaçmasın diye pür dikkat bakarsınız ya şişlere işte kitabın her sayfasını da böyle pür dikkat okutuyor kendini. Bittiği zamanda hafif bir burukluk kalıyor içinizde " Neden bitti şimdi " der gibi…Tam tarif edilemeyen bir huzur var sayfalarında. Sizi alıp o mucize dükkanına götürüyor sizi.

Hadi hayirlisi :)

​Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun inşallah. :)

Hayırlısı ümitim.

Son düzenleme:
Hayırlı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri