Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kac Sw de gorev aldınız:17
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:12 14 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bnce sw kasmalık sw olsn kraliyeti fln gercek parayla satalimki sw uzun ömürlü olsn oyuna coq kişi cekerim
Kurallara Uyarmısnız Kuralları Saten Tüm Sw Lerde Bn Koyarm Suana Kadar Gm Oldugm Vea Olmadıgım Tüm Sw lerde Düzdügm Carlarla Gözde İsim Olmuşumdur Kfr Hileden Hiç Hoşlanmam Gördügümde Anında Banned Bn Atmasam Gm ye Sölerm
Kac Sw de gorev aldınız:17
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:12 14 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bnce sw kasmalık sw olsn kraliyeti fln gercek parayla satalimki sw uzun ömürlü olsn oyuna coq kişi cekerim
Kurallara Uyarmısnız Kuralları Saten Tüm Sw Lerde Bn Koyarm Suana Kadar Gm Oldugm Vea Olmadıgım Tüm Sw lerde Düzdügm Carlarla Gözde İsim Olmuşumdur Kfr Hileden Hiç Hoşlanmam Gördügümde Anında Banned Bn Atmasam Gm ye Sölerm
İsim : Burak Mertol
Kaç Sw De Görev Aldınız: 21 Abartmıyorum Gerçekten 21
Kaç Saat Online Olcaksın : İsterseniz 24 Saat !...
GM Lik Hakkında Düşünceleriniz:
İlk Oyuncuları Düsünürüm Oyuncuların DedikLerini TL Ye Sunarım Onay OLursa Yaparım!
Edit İstemiyorum ! ...
Kurallara Uyarmısın:Evet Bazen Nadirde olsa Sinirlenebilirim!.
Kaç Sw De Görev Aldınız: 21 Abartmıyorum Gerçekten 21
Kaç Saat Online Olcaksın : İsterseniz 24 Saat !...
GM Lik Hakkında Düşünceleriniz:
İlk Oyuncuları Düsünürüm Oyuncuların DedikLerini TL Ye Sunarım Onay OLursa Yaparım!
Edit İstemiyorum ! ...
Kurallara Uyarmısın:Evet Bazen Nadirde olsa Sinirlenebilirim!.
Adım:Tunc Albayrak
Yas:19
7 Serverde görev aldım.
Gm Hakıında Düsüncelerim : Serverin olnmazsa olmazlarındandır oyunu seviyeli bi hale getirir.
Neden beni secmelisiniz ? : Cünkü bu iste Uzmanım
Yas:19
7 Serverde görev aldım.
Gm Hakıında Düsüncelerim : Serverin olnmazsa olmazlarındandır oyunu seviyeli bi hale getirir.
Neden beni secmelisiniz ? : Cünkü bu iste Uzmanım
Ad soyad:Tolga Yüksekkarataş
Kac Sw de gorev aldınız:12
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:İstenildigi kadar olurum
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Metin2 ye çocuklugumu verdim gençliğimi veriyorum Gmlik de deneyimli biriyim
Kurallara Uyarmısnız :Kurallara uyulmalıdır tabikide
Kac Sw de gorev aldınız:12
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:İstenildigi kadar olurum
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Metin2 ye çocuklugumu verdim gençliğimi veriyorum Gmlik de deneyimli biriyim
Kurallara Uyarmısnız :Kurallara uyulmalıdır tabikide
Ad soyad:Enis oral
Kac Sw de gorev aldınız:5 vps 6 hamachi (kendi kurduqum)
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: hafta içi +13 saatten fazla , hafta sonu +12 saatten fazLa.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm sw nin direğidir o direk olmassa sw ayakta durmaz .Gm dediğin Saygılı, Dürüst, Küfürü olmayan birisi olmalı ve oyunculara her daim yardım etmeli user çekmeli sw ye. bu saydıgım seyLer ve daha fazla özellik bende var.
Kurallara Uyarmısnız : bana verilen görevi yaparım ben ( ne eksik ne fazla )
Kac Sw de gorev aldınız:5 vps 6 hamachi (kendi kurduqum)
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: hafta içi +13 saatten fazla , hafta sonu +12 saatten fazLa.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm sw nin direğidir o direk olmassa sw ayakta durmaz .Gm dediğin Saygılı, Dürüst, Küfürü olmayan birisi olmalı ve oyunculara her daim yardım etmeli user çekmeli sw ye. bu saydıgım seyLer ve daha fazla özellik bende var.
Kurallara Uyarmısnız : bana verilen görevi yaparım ben ( ne eksik ne fazla )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)