Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ad Soyad : Oğulcan Karlıtepe
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Server'da GM'lik yaptım uzun süreli olarak.Uzun süreli kalmamın sebebi tecrübeli ve herkesle ilgilenen biri olmam.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 15+ Saat online sürem vardır.Gerekirse dahada fazla girebilirim.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Ne yazsam bilmiyorum,ben GM'liği vakit geçirmek için yaparım ve user'larla ilgilenmek benim için bir zevktir,tabikide yorulduğum noktalar oluyor ama asla bıkmam..
Kurallara Uyarmısnız : Tabikide,takım liderimiz ne derse bizimde ona uymamız boyun borcudur.
Saygılarımla.
Kac Sw de gorev aldınız: 2 Server'da GM'lik yaptım uzun süreli olarak.Uzun süreli kalmamın sebebi tecrübeli ve herkesle ilgilenen biri olmam.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 15+ Saat online sürem vardır.Gerekirse dahada fazla girebilirim.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Ne yazsam bilmiyorum,ben GM'liği vakit geçirmek için yaparım ve user'larla ilgilenmek benim için bir zevktir,tabikide yorulduğum noktalar oluyor ama asla bıkmam..
Kurallara Uyarmısnız : Tabikide,takım liderimiz ne derse bizimde ona uymamız boyun borcudur.
Saygılarımla.
Ad soyad:şafak uysal
Kac Sw de gorev aldınız:8 [inanmayan olursa IP. SW FOTOSU GOSTERIRIM]
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:günün +20 saati
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Kurallı ilgili olması geren gibi
Kurallara Uyarmısnız :Eger gercekten uyulacak bi kuralsa her zaman ,)
msn:blaer_26@hotmail.com
Kac Sw de gorev aldınız:8 [inanmayan olursa IP. SW FOTOSU GOSTERIRIM]
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:günün +20 saati
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Kurallı ilgili olması geren gibi
Kurallara Uyarmısnız :Eger gercekten uyulacak bi kuralsa her zaman ,)
msn:blaer_26@hotmail.com
Ad soyad:yusuf birinci
Kac Sw de gorev aldınız:0 sw
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: sabah7den akşam 11-12ye kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz
yunu yöneten hakli ile haksizi ayiran oyunda düzeni sağlayan rütbeli yetkili kişi
Kurallara Uyarmısnız : uyulabilecek kurallara uyarim ancak zorlayan kurallara uymam zaten ölebi kural olsa itiraz ederim
Kac Sw de gorev aldınız:0 sw
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: sabah7den akşam 11-12ye kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz
yunu yöneten hakli ile haksizi ayiran oyunda düzeni sağlayan rütbeli yetkili kişiKurallara Uyarmısnız : uyulabilecek kurallara uyarim ancak zorlayan kurallara uymam zaten ölebi kural olsa itiraz ederim
ad soyad:Oguzhan .....
Yas:16
Sw:2 hamachi sw [TL] 3 hamachi server [GM] 1 vps [GM]
c basında olduğum zamanlarda (günda 7-8 saat)
Gmlik Hakkındaki düşüncem:Usta bir oyuncu olup diğer oyuncularıda kendinize özendirip onlarında kendiniz gibi olmasını sağlayan bir oyuncudur. Bir nevi oyundaki sorumludur
Kurallara uyarmısınız:Tabiki uyarım. Benden istenen neyse onu yaparım.
Yas:16
Sw:2 hamachi sw [TL] 3 hamachi server [GM] 1 vps [GM]
c basında olduğum zamanlarda (günda 7-8 saat)Gmlik Hakkındaki düşüncem:Usta bir oyuncu olup diğer oyuncularıda kendinize özendirip onlarında kendiniz gibi olmasını sağlayan bir oyuncudur. Bir nevi oyundaki sorumludur
Kurallara uyarmısınız:Tabiki uyarım. Benden istenen neyse onu yaparım.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)