BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

..... Sw( wps ) mize Gm Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 614
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ad soyad: Can Arda Şahin
Kac Sw de gorev aldınız: 7 Serverde Görev Aldım.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Günlük 7-8 Saat Bilgisayara Bakarım Gerekirse Bunun Tamamını Ayırabilirim.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GM'ler Oyuncuların Bakıp Örnek Alması Gereken Kişilerdir. Eğer GM'ler Görevlerini Düzgün Bir Şekilde Yerine Getirmezse Oyunda Düzen Olmayacaktır.Tabii Ki GM'ler Arasında Da Takım Ruhu Olmalıdır Ki Sağlam Bir Kadro Oluşsun.
Kurallara Uyarmısnız :Tabii Ki . Her Yerin Kendine Göre Kuralı Vardır Ve Bu Kurallara Uymak Gereklidir.Ben GM Olsamda Uymam Gereken Bir Takım Kurallar Olur.Benim Üstüm Olan TL Gibi Kişilerin Koyduğu Kurallar...

Ad soyad:Osman Taşlıca
Kac Sw de gorev aldınız:1
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Sabah 8 den akşam 3 e kadar sürekli onlineyim. Bu nedenle oynadığım oyunlarda sürekli 99 lwlim
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm oyunda düzeni sağlamak ve oyuncularla ilgilenmekle görevlidir
Kurallara Uyarmısnız :Ben hayatım boyunca hiçbir zaman kurallara uymamazlık yapmadım.Bir nevi hayat prensibi.

Ad soyad:mert dincer
Kac Sw de gorev aldınız:2
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:sabah 1 dan asam 12 e kadar
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:_____
Kurallara Uyarmısnız :Evet

Ad soyad:Can Coşkun

Kac Sw de gorev aldınız:3

Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 5 saat

Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:benim düşüncem bütün oyuncularımızın güler yüzlü olmazsı oyunda ilk akla gelen oyuncuların olması we her oyuncuda eşitlik sağlanması we hile kullanılmaması we bütün şikayetlerin gm ye söylenmesi

Kurallara Uyarmısnız :kurallara uymak ne kelime kural artık benim hayatımın parcası
can19kewel ile Janberque we Enes5959 arasindaki tek fark

can19kewel:Oq DeLİsi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri