Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ad soyad: egemen sağay
yas:14 ama bilgisayar hakkında bilgiliyim
6tane sw görev aldım
günde 6 saat online olabilirim( geceleri giremeyebilirim)
gm lik hakkındaki dusuncelerim:gm lik ta server daki oyuncuları dusunecegim (tabiki item felan istediklerinde vermecegim
kuralllara uyarmısınız: siz ne derseniz onu yaparım yemin ederimki
yas:14 ama bilgisayar hakkında bilgiliyim
6tane sw görev aldım
günde 6 saat online olabilirim( geceleri giremeyebilirim)
gm lik hakkındaki dusuncelerim:gm lik ta server daki oyuncuları dusunecegim (tabiki item felan istediklerinde vermecegim
kuralllara uyarmısınız: siz ne derseniz onu yaparım yemin ederimki

Kac Sw de gorev aldınız: 4 Kere sw krdm +45 in üzerinde gmlik(abartma yok gerçekler)
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Yaz tatilindeyim 7/24 acıgım okullar acılınca günde 6 saat ..
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Benım ne oldugumu bılıyosun ıkımız su anda turkmmo.com forumunda görev alıyoruz ve benide tanıdıgına göre yazmama gerek yok
Kurallara Uyarmısnız : Uymam.------------------------xD uyarım tabii
Son düzenleme:
Ad SoyAd:Ömer Burak AKKAYA yaş:16 kaç serverde gorev aldınız:16 server gunde kaç saat onlin siniz: 7 saat (sabahlari hariç) GM lik hakkında duşunceleriniz : gm olmak eylenmek deyil bencede serverde oyunu duzeltmek olma gibi gorevleri vardir kurallara uyarmısınız: uymak ne kelime benim hayatım hep kural saten
http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/318295-ornek-konu-|-konu-acmadan-okuyunuz.html
Konuyu Düzenleyiniz.
Konuyu Düzenleyiniz.
AD soy ad:doruk fidan
kaç swde görev yaptınız:hiç yapmadım ama akrabalarımdan yaptı onlardan bilgi çok edindim.
ne kadar online kala bilirim :değişir hafta içi 6-7 hafta sonu 10 saat faln
gmlik hakkında düşündüklerim:gmer oyunculara yardım için varar ve onların sorunlarına çözüm buldukları için sevinmeliler
kurallara uyarmısınz:uyarım uymayanları uayarırm
LÜTFEN ACİL CEVAP
kaç swde görev yaptınız:hiç yapmadım ama akrabalarımdan yaptı onlardan bilgi çok edindim.
ne kadar online kala bilirim :değişir hafta içi 6-7 hafta sonu 10 saat faln
gmlik hakkında düşündüklerim:gmer oyunculara yardım için varar ve onların sorunlarına çözüm buldukları için sevinmeliler
kurallara uyarmısınz:uyarım uymayanları uayarırm
LÜTFEN ACİL CEVAP
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)