Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Kadınların Limitsiz Olarak İstediği 10 Şey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1Ayakkabı : İlk maddelerde, kadınların akla ilk gelen tutkularına yer vermek istedik. Tabi ki ayakkabı başı çekenlerden. Kimisinin rengine karşı konulmaz, kimisinin modeline. Kimisi çok rahattır, 3-5 rengi alınmak zorundadır. Sonuç olarak evde ayakkabı koyacak yerler bulunmaz, onlar için bir oda tahsis edilmeye mahkum olunur.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-1.jpg

2Çanta : Ayakkabıyı tamamlayan nedir? Tabi ki çanta. Ayakkabılar bir oda dolusu olunca haliyle çantaların da ona ayak uydurması gerekir. Her dokuda, her renkte, her modelde onlara eşlik edecek olan çanta el altında bulunmalıdır.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-2.jpg

3İncik-boncuk : Rengarenk, süslü püslü şeylere bayılır kadınlar. Allı pullu boncuklar, kolyeler, bileklikler de ilgi alanına girer haliyle. Rengarenk ruhlarını bu şekilde yansıtırlar.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-3.jpg

4Oje : Biri renk mi dedi? Daha tırnakları görmediniz. Her kıyafete uyacak renkte, değişik şekiller yapılabilecek tonda ojeye ve beceriye sahiptir kadınlar. Ama hiç bir zaman gözleri oje reyonlarından ayrılmaz. İstedikleri sadece oje, daha çok oje!
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-4.jpg

5Mücevher : Bir diğer tutku, mücevherler! Altın, gümüş, pırlanta, zümrüt, sedef, yakutla kim mutlu olmuş dünyada? Manevi mutluluğa değişilmeyecek de olsa kadınlar için güzel bir heyecandır. Güzelliklerini güzel bir mücevherle tamamlamayı severler.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-5.jpg

6Kredi kartı : Bunlar için para lazım tabi. Ama uğraştırmayın kadınları, bir kredi kartı olsun isterler, en limitsizinden. Neler yapmazlar ki? Limitsiz kredi kartı hayalleri şu an başlamıştır eminiz ki.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-6.jpg

7İltifat : Şımartılmaya bayılır kadınlar. İltifat duymak en sevdikleri şeylerdendir. Biraz iltifatla onları bulutların üstüne çıkarabilirsiniz.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-7.jpg

8Sevgi : İltifat bir yana deyim yerindeyse sevgi arsızıdır kadınlar. Sevildiklerini hem hissetmek hem de duymak isterler. Hatta her yerde görmek!
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-8.jpg

9İlgi : Sevildiğini hissetmek nasıl mı olur? Tabiki ilgiyle. İlgiden çok hoşlanır kadınlar, düşünülmek hoşlarına gider.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-9.jpg

10Anlayış : Kadınlar nasıl söylerse söylesin anlaşılmak ister. Ruh haline göre anlayış ister.
kadinlarin-limitsiz-olarak-istedigi-10-sey-10.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Diğerleri nasıl giyinir nasıl konuşur pek bilmiyorum ama hayat şartlarından olsa gerek pek diğerleri gibi değilim topuklu ayakkabı hiç dikkatimi çekmez onun yerine Air Max giymeye bayılıyorum yazımın altına resim bırakırım en son aldığım ayakkabının resmini giymediğim ayakkabılarıda öyle dağıtıyorum gerçi çok pişman olduğum oldu bu yzden ama mutluyum böylede :D el çantası ve kol çantası var ama 1, 2 tane onlarıda düğünlerde giyiyorum bi tek ama her zaman sırt çantamı takıyorum görünüşten ziyade çok seviyorum sırt çantasını hatta onunda resmini bulabilirsem bırakırım altta. allı pullu incik cıncık şeylere bayılıyorum kolye pek değil ama küpe ve bilekliksiz dışarı çıkmam rengarenk bilekliklerim var zaten diğer herkezde buna alıştı her doğum günümde bileklik alıyorum herkezden artık bıktım ama kişisel bişey neyse :D diğerine gelirsek evde binlerce oje olabilir hiç saymadım ama klasik siyah sürüyorum pek giyinişine önem veren birisi sayılmam bulduğum herşeyi giyebilirim ve geneldede ojelerimi ayakkabıya göre sürüyorum bu bana özel bişey :D Değerl mücecherleri sevmiyorum pek ama gümüş kullanırım hem ucuz hemde güzel parlak falan geceleride çok parlıyo hoşuma gidiyo açıkcası :D Sonra kredi kartım hiç olmadı olursa göz bebeğimin dolar işareti olucağını düşünüyorum çizgi film gibi :D ama pek harcamam ya gerek duymuyorum annem muhasebeci zaten ondan pana pintilik cimrilik bulaştı biraz ama annemi seviyorum :D herneyse diğerine geçiyim iltifat duymak güzel ama 12,5 yaşındaki ergenler gibi iltifat eden bireylere uçan tekme atabilirim bebek gibi konuşan insanlardanda nefret ederim kişisel şeyler :D Sevgide biraz yanlışın var yada ben öyleyim ama beni seven birini hissedebilirim gözlerine bakmam yeter (ben baya mentalistmişim :D) ve evet düşünülmek çook güzel bişey kadın için değil erkek içinde öyle bu küresel bişey, düşünülmek iyidir her zaman her türlü hastalığa ilaç gibi bişey :D son olarak "öldükten sonra değil, şimdi anlaşılmak istiyorum" diyip bitiriyorum :D iyi forumlar dostlar :D

Bu herşeye bedel ayakkabıcıklarım <3 :D
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu da fakir işi sırt çantası öyle işte :D

Edit; Ha bide unutmuşum kimsenin umrunda falan değil biliyorum ama merak eden olursa eğer şuda en beğendiğim bilekliklerimden birisi :D
inan okumaya çalıştım ama başaramadım :eek:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri