kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Kapasıtesiz olanı anlamak ıcın daha öncekı msjları okumak yeterli. ilk mesajda Şamanlar yardımcı karakter oldugunu savunan sen daha sonra şamanlar damageleri düşürülmelı dıyorsun. Sonra bı hesap yapıyorsun 2k dan 4 defa vursan dıyorsun 8k vuruyorsun dıyordun. Daha sonra Ben Şamanların Atakları düşürülsün demedım kı Sadece Saldırı hızı düşsün dedım dedın. Bu bakış acısından bakacak olursak cok Belli kapasıtesiz. Benim 1. mesajımdan son attıgım msj a kadar değişen bişey yok .

Sadece Komıksınız.Konuyu Saptıran ilk ve son mesajını okusun lütfen .

Katılan - bilgi eklemek isteyen - bu yazıda yanlış kısımlar var-

diyenlerinde yorumlarını bekliyorum!

GOBLINS !
O güzel beynini yorma amacın burda reklam yapmak kendi karakterini savunmak bak ne yazmışım oraya işine geleni okuyorsun sen biz önerileri değerlendiriyoruz tek bir konu üzerinde durmuyoruz aslanım burası konuşup tartışma doğruyu bulma alanı hiç müzakere diye bir kelime duymadın mı? Yaptığın şaklabanlıktan başka bir şey değil yaptığın karakterde 5 para etmez şu oyuna gelmiş geçmiş 50 bın kişiye soralım senı mı dıyecekler GoBLiNSs mi diyecekler ...

Ne diyosun lannn :asd Destek karakteri satılıktır 130 lvl .s
Şaman
Şamanlar zekidirler ve Büyü ve Sihir kullanırlar. Savaşırken ve arkadaşlarına destek olurlarken, onların mistik güçleri çok etkilidir.

Bu yeteneklerdeki uzmanlıkları sayesinde, bir Şaman saldırıların gücünü artırabilir yada iyileştirme ve destek büyülerini güçlendirebilir.
Bu arkadaşların oyundan haberlerinin olmadığını kanıtlamaya gerek yok ama ufak bir bilgi kullanabilen kullansın.
ALINTI . KAYNAK GAMEFORCE

Savaşçı
Becerileri ve ağır zırhlarıyla savaşçılar yakın dövüş konusunda büyük rol oynarlar. Güçlerini kuvvetli fiziksel yapılarındanve dengeli zihinsel yapılarından alırlar.

Seçtikleri özelliğe göre çift el silahlarıyla rakiplerini yıkıma uğratabilir veya kılıç ve kalkanlarını beceriyle kullanarak kendilerini savunabilirler.

Ninja
Ninjalar pusu kurarak saldırabilen profesyonel suikastçilerdir. Hızı ve hareketliliği sağlamak için hafif zırhlar giyerler.

Kendilerini bu yeteneklere adadıkları için, Ninjalar hançer ve yay kullanan usta dövüşçülerdir.

Şaman
Şamanlar zekidirler ve Büyü ve Sihir kullanırlar. Savaşırken ve arkadaşlarına destek olurlarken, onların mistik güçleri çok etkilidir.

Bu yeteneklerdeki uzmanlıkları sayesinde, bir Şaman saldırıların gücünü artırabilir yada iyileştirme ve destek büyülerini güçlendirebilir.

Sura
Suralar Kötülük Tohumunu kollarında büyütmeye karar verdiklerinde sihirli güçler kazanan Savaşçılardır. Bu nedenle yakın dövüş savaşçılarına karşı ustadırlar uzak mesafeden sihir ile saldırı yapabilirler.

Bu yeteneklere olan gereksinimlerinin sonucu olarak, saldırı sihirlerini güçlendirebilirler yada ek destek büyüleri kazanabilirler.

Biraz araştırın öyle şaklabanlık yapın....

O güzel beynini yorma amacın burda reklam yapmak kendi karakterini savunmak bak ne yazmışım oraya işine geleni okuyorsun sen biz önerileri değerlendiriyoruz tek bir konu üzerinde durmuyoruz aslanım burası konuşup tartışma doğruyu bulma alanı hiç müzakere diye bir kelime duymadın mı? Yaptığın şaklabanlıktan başka bir şey değil yaptığın karakterde 5 para etmez şu oyuna gelmiş geçmiş 50 bın kişiye soralım senı mı dıyecekler GoBLiNSs mi diyecekler ...

Daha demın Ateş Anka mührünü cıkart vurcam dedın kaç vurdun erdem bı hatırlat 800 olay mühürde bitmiyor demekkı. Ama ginede Kaldırılmasından yanayım .
Şamana gelınce o sızın dedıklerınız Hayelden öteye geçemez. Zaten dedıklerınızı Kendı dedıklerınızle Celıskılı bır sekılde acıklıyorsunuz. Neyse burada senınle bu değerlerı tartısmayacam. "Bi Summer etmessın" Senden alıntı yaptım .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri