HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynen kro.nun büyü savı acayip fazla.Adam bir şey yapmasa bile takıyor wsde kroyu afk kalıyor 

Ben goblinsi sonuna kadar haklı buluyorum. Ateş ankası kuşunun 20% ok savunması vermesi, kraliyet zırhlarının 40% büyü vermesi kadar saçma. 20% şaman savunması verseydi tepkiler çok daha farklı olacaktı elbette ama ok savunması verince 'deri çizme tak bi de anka tamam okçu vuramaz' mantığı.Aynı olay kraliyet zırhlarında da var tabi büyü savunması en çok karabüyü surayı etkiliyor. O halde ben de kralyet zırhlarının her karaktere karşı 40% karakter savunması vermesini istiyorum? anka kuşu da 20% 4 tane karakter savunması versin?
Sen büyü savla yada ok savla karakter savı neden aynı kefeye koyuyorsun anlamış değilim. Taktın b.kraliyet diye gidiyorsun. Ya 1-1de b.kraliyet takana sende düz vur 2k 2k 2k. Skilden daha etiki değilse ben hiçbir şey bilmiyorum. İnanmazsan takacam b.kraliyet gel oyunda deneyelim. Zaten savunmalı svde karabüyü işe yaramaz. 70 büyü 50-60 suraya kaç vurabilirsin ?
Oyundaki damageler olsun savunmalar olsun saldırı hızları düz vuruşlar olsun hepsi dengeli ateş kuşu olsun bana 4 15 abonoz kupeyı 100 t ye 200 t hadı 500t olsun herkezın verebılcegı para olsun anlarım ama taa 2000BIN T 4 15 ABONOZ ONUDA GECTIM EFSUN ORANLARI BU TARZ SEYLERDE YUKSEK DEĞİL.. ADAM OK SAVUNMASI HER ITEME GELIYOR DİYOR DOĞRU GELİYOR AMA %6 can %10 kılıc %15 ok %yelpze
bunlara gerek yok
bunlara gerek yokOyundaki damageler olsun savunmalar olsun saldırı hızları düz vuruşlar olsun hepsi dengeli ateş kuşu olsun bana 4 15 abonoz kupeyı 100 t ye 200 t hadı 500t olsun herkezın verebılcegı para olsun anlarım ama taa 2000BIN T 4 15 ABONOZ ONUDA GECTIM EFSUN ORANLARI BU TARZ SEYLERDE YUKSEK DEĞİL.. ADAM OK SAVUNMASI HER ITEME GELIYOR DİYOR DOĞRU GELİYOR AMA %6 can %10 kılıc %15 ok %yelpzebunlara gerek yok
O efsunlar olmasa o 4 15 item herkesin alabileceği item olur. Elit itemleri alacak bütcesi olmayan efsun atar yapar. Adam atmış efsunu isterse 10bin t desin karışabilir misin ? Fiyatını beğenmeyen kendisi yapar. Herkesde 15 oklu küpe olsun okçular daha beter 1k vuramazlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)