HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sesimi her yere duyurabilecegimden emın olabilrsiniz bu arkadaş türkaymıdır nedir özelden 5 ay oldu hala mesaj atıcak ben adam gibi telefonu istiyorum çarımı açmayın önemi yok sadece o adama tek 2kelime sölicem kapatıcam telefonu ister açsın ister açmasın ama o serverı bıraksın daha servera bakım yapmayı bilmeyen adamlarla ugraşıoruz işte burda bana sadece telefonu verin arkadaş burda herkes onu beklio 100 aşkın kişi onu affını beklio hiçbirinin sesi çıkmıo ben sadece o adama gerekli şeler sölicem bana yok gerekli açıklamayı felan yaptık demegin benım bu oyunda belli bi emegım var bi kişinin saçmasapan videosu yüznden sınrsız ban yedim 6.5 aydırda bekliorum bu hayyatta insan olmak lazım bana mesaj atan adam türkay olsun kardeşim adamsa 1e1 konuşuruz.ben sadece kendı emegı deil şuan af bekleyın okadar kişi için bu mk.. sayfasına yazıorum.5 sene önce metin2 türkte bitane kadının çarı çalınmış hala dava sürüyo internetten bakabilrsiniz ben gerekirse bu konu için her yere başvurcagıma şerefim hayseyetim üzerine söz veriyorum 1.5 senelik emegın 5 dk bi siteye girdigim zaman 9999 yazması harbiden insanın içini köreltiyo eskiyle şimdi metin2 bakın çok fark göreceksınız serverda kullınıcı sayısı baya düşümüş bilenler bilir Vatansever loncası mesela ordan birsürü arkadaşım gereksiz yere ban yediler ve oyundan soguyup oyunu bıraktılar ben beklemedeyım kardeşim ben sadece emegımın karşııgını istiyorum.RivuleTTA hırsız diolar fake hesap açmadıkları ne malum kanıt istiyorum videoma baktım benım nickimle yazılan nickteki bitane t harfi küçük lütfen 6 aydır bunu anltamyaa çalışıroum insansanız olaya biraz geniş açılarla bakarsınız adam açmış yan çardan 1ls hasabı RivuleTta yazmış ama benım nickim RivuleTTA TESADÜFE BAK D: ayıp günah 6 ay 10 gündür size derdimi anlatmaya çalışıroum bana diosunuz affı bekleyın .bana kardeşim türkay mesaj atsın bikerede girsin turkmmo mesaj atsın telde istemiorum insansa mesaj atsın bu insanların hakları ondan çıkmıcakmı çok merak ediorum şuanda oyunda 452 kullanıcı var 1.5 sene önce 1250 idi istersenız bakabilrsiniz 1.5 senede 336 kişiye suçlu suçsuz ban atılmış bu 336 kişinin hakkını bu adam nasıl ödicek onu çok merak ediorum.BENDEN BU KADAR SİZE İÇİMİ DÖKE DÖKE Bİ HAL OLDU İNSANSANIZ BU KADAR KİŞİNİN ÇARLARINA BİDA GÖZDEN GEÇİRİSİNİZ.TÜRKAY YAZMIŞSSIN TANISAN ÇOK SEVERSIN .SENI TANIYIP SEVMEK İSTİYORUM İNŞALLAH SEVİLİRSİN BİLGİSAYAR PROGRAMICI OLUPTA ADAM OLUNMUYO BAN ATIPTA ADAM OLUNMUYO BİRAZ BU KONULARLA İLGİLİNEN SAHİP OLDUGUN SERVERI Bİ BAKARSAN SEVİNİRİM EYW. RivuleTTA .....
Dediğiniz şekilde hesap açılmaz büyük küçük harf farketmiyor oyunda Türkayın numarası`da herkes`de bulunmuyor maalesef burdan bulmanız zor iletişime geçmem gerek diyorsanız özel mesaj atmaktan başka şansınız yok sanırım.
1.5 senelik emekmiş bide. Çala çırpa getirdin kendini. Girdiğin loncalardan da kovuldun. 90 level adamlara ver + basayımmve efsun basayım diye aldın itemlerini levelin yüksek diye sana güveniyorlardı hatırlıyorsundur onları. Madem eski oyuncuları falan çok hatırlıyorsun bunları da hatırla. Bahane bulacaksan da düzgün bahane bul. RivuleTTA diye hesap varken RivuletTa nasıl açılıyor ? İstediğin yerde ara hakkını. Senin çarın falan çalınmadı. Haksız ban da yemedin. Hırsızlığı yaptın şimdi cezasını çekersin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)