Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bu sistemde birşey yok ayrıca pazar kurup adam balık satabilir
bu sistemde birşey yok ayrıca pazar kurup adam balık satabilir
Bişey yoksa buyur yaz kardeşim tutmuyorum kimseyi. Pazar kurunca zaten tarama durduğu için bi sorun olmaz. Çoğu serverda balık botu engellenemedi bu sistemle %90u azaltılabilir. Herkesin görüşüne saygım var ama bu şekilde değil lütfen !
mantıklı, ama bu quest bazı serverlerde iş görür npcde inci satılmayan yerlerde o tip server sahibleri alıcagını dusunuyorum . quest olarak hile engel yapılsa o gercekten ilgi olur , bnm düsüncem . hayırlı satıslar
Sistem çok iyi ama balık için yetersiz gibi geldi 
ama başka yönlerde işe yarayabilir. Mesela benim aklıma ayışıgı eventi gibi eventler geldi
oyuncular bota kurup ayışıgı düşürüyorlar
envanterde ayışıgını tarama yapsa gibi gibi 
İşe yaramaz diye düşüneceğinize sistemi geliştirmek için fikir verseniz çok daha iyi olur
kullanmasını bilene çok iyi bir sistem olabilir

ama başka yönlerde işe yarayabilir. Mesela benim aklıma ayışıgı eventi gibi eventler geldi
oyuncular bota kurup ayışıgı düşürüyorlar
envanterde ayışıgını tarama yapsa gibi gibi 
İşe yaramaz diye düşüneceğinize sistemi geliştirmek için fikir verseniz çok daha iyi olur

kullanmasını bilene çok iyi bir sistem olabilir

Son düzenleme:
import random
##inside of func
helperList = [vid1,vid2,vid3]
helperVID = random.randint(0,len(helperList)-1)
net.SendExchangeStartPacket(helperList[helperVID])
net.SendExchangeItemAddPacket(ItemPos, 0)
net.SendExchangeAcceptPacket()
edit: bu en son çözümdür en uzunu -en gereksizidir-
asıl balık tutan çarın yanına istediğiniz kadar çar daha getirirsin vidlerini helperListe yazarsın ve bu kodu bir döngü içine alırsın itemposu ayarlarsın diğer çarlardan da net.SendExchangeAcceptPacket()'ı döngü içine alırsın rastgele çarlardan birine itemposdaki itemi verir
şimdi biraz düşünelim:
3 çar açtık diyelim 1 çar tutuyor 3 çardan herhangi birine veriyor
10 dakikada 24 balık tuttu diyelim(ki pek mümkün mü bilmem)
24/3 = 8 (Balık botu fix fixed)
sonuç olarak:
yani senin yöntemin balık botunu engellemek için ne kadar gereksizse benim yöntemim de aşmak için o kadar gereksiz gibi duruyor.
##inside of func
helperList = [vid1,vid2,vid3]
helperVID = random.randint(0,len(helperList)-1)
net.SendExchangeStartPacket(helperList[helperVID])
net.SendExchangeItemAddPacket(ItemPos, 0)
net.SendExchangeAcceptPacket()
edit: bu en son çözümdür en uzunu -en gereksizidir-
asıl balık tutan çarın yanına istediğiniz kadar çar daha getirirsin vidlerini helperListe yazarsın ve bu kodu bir döngü içine alırsın itemposu ayarlarsın diğer çarlardan da net.SendExchangeAcceptPacket()'ı döngü içine alırsın rastgele çarlardan birine itemposdaki itemi verir
şimdi biraz düşünelim:
3 çar açtık diyelim 1 çar tutuyor 3 çardan herhangi birine veriyor
10 dakikada 24 balık tuttu diyelim(ki pek mümkün mü bilmem)
24/3 = 8 (Balık botu fix fixed)
sonuç olarak:
yani senin yöntemin balık botunu engellemek için ne kadar gereksizse benim yöntemim de aşmak için o kadar gereksiz gibi duruyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)