HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar örümcekte saatte kaç t kasıyosunuz ve taktikleriniz neler yazar misiniz ?
Örümcek 3de 4-5t altın şans parası olmadan kasabilirsin. Altın şans parası ile 10-12t falan kasarsın. Derecede çok hızlı yükselir. Derece ödülü falan alarak iyi para kasarsın.
Anladım bende 3.5 t kasiyorum bi adama sordum 5 çar biden açıp kasıyormuş 20 t yani bunu duyunca boşa zaman harcadığımi düşündürdü banaÖrümcek 3de 4-5t altın şans parası olmadan kasabilirsin. Altın şans parası ile 10-12t falan kasarsın. Derecede çok hızlı yükselir. Derece ödülü falan alarak iyi para kasarsın.
Anladım bende 3.5 t kasiyorum bi adama sordum 5 çar biden açıp kasıyormuş 20 t yani bunu duyunca boşa zaman harcadığımi düşündürdü bana
5 çar açıp kasmanın anlamı yok. 3. Kat genelde boş oluyor. Oda çok kesen kişi az. Bir odayı kesince hemen diğerine geçebiliyorsun. 5 çar açarak zaman kaybedersin.
5 çar açıp kasmanın anlamı yok. 3. Kat genelde boş oluyor. Oda çok kesen kişi az. Bir odayı kesince hemen diğerine geçebiliyorsun. 5 çar açarak zaman kaybedersin.
kaç lvl olarak kasıyorsunuz siz ve savaşçımı yoksa sura ilemi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)