Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

saatte kaç t

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlcolCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar örümcekte saatte kaç t kasıyosunuz ve taktikleriniz neler yazar misiniz ?

Örümcek 3de 4-5t altın şans parası olmadan kasabilirsin. Altın şans parası ile 10-12t falan kasarsın. Derecede çok hızlı yükselir. Derece ödülü falan alarak iyi para kasarsın.

Örümcek 3de 4-5t altın şans parası olmadan kasabilirsin. Altın şans parası ile 10-12t falan kasarsın. Derecede çok hızlı yükselir. Derece ödülü falan alarak iyi para kasarsın.
Anladım bende 3.5 t kasiyorum bi adama sordum 5 çar biden açıp kasıyormuş 20 t yani bunu duyunca boşa zaman harcadığımi düşündürdü bana

Anladım bende 3.5 t kasiyorum bi adama sordum 5 çar biden açıp kasıyormuş 20 t yani bunu duyunca boşa zaman harcadığımi düşündürdü bana

5 çar açıp kasmanın anlamı yok. 3. Kat genelde boş oluyor. Oda çok kesen kişi az. Bir odayı kesince hemen diğerine geçebiliyorsun. 5 çar açarak zaman kaybedersin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri