HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sıcak bakıyorum reizEly # 1 oyuncuları sıcak baksaydı zaten aylar önce açılan birleşme hakkındaki konu da çoktan iş hal edilmiş belki şuan da birleşmiş olurdu.

Tek Sorun Savunma Editleri gibi gorunuyo adam zamanında baya t vermiş değeri dusunce normal olarak tepki gösterir ely2 için el çıkarma gelse oyuncu sayısı artar buna eminim herkesin seti çıkarmaya göre benimkide değiştirmeyide düşünmüyorum e l çıkarmanın gundeme gelmesi lasım oylama vsEly # 1 oyuncuları sıcak baksaydı zaten aylar önce açılan birleşme hakkındaki konu da çoktan iş hal edilmiş belki şuan da birleşmiş olurdu.
Sadece senin bakmanla keşke olsaydı veya herkes senin gibi zamanında isteseydiSıcak bakıyorum reiz![]()
El çıkarma belki tekrar gündeme gelebilir zaman bize ne gösterir bilemeyizTek Sorun Savunma Editleri gibi gorunuyo adam zamanında baya t vermiş değeri dusunce normal olarak tepki gösterir ely2 için el çıkarma gelse oyuncu sayısı artar buna eminim herkesin seti çıkarmaya göre benimkide değiştirmeyide düşünmüyorum e l çıkarmanın gundeme gelmesi lasım oylama vs

Sadece senin bakmanla keşke olsaydı veya herkes senin gibi zamanında isteseydi
El çıkarma belki tekrar gündeme gelebilir zaman bize ne gösterir bilemeyiz![]()
Sert Yapmazsan Sevinirim

El Çıkarma Gelirse Ely2 Tekrar Canlanabilir Burak Ve Çetesi Olarak Gelicez

Ely2#2 oyuncusu olarak sizden bu cevapları duymak güzel sabırsızlıkla bekliyoruzSadece senin bakmanla keşke olsaydı veya herkes senin gibi zamanında isteseydi
El çıkarma belki tekrar gündeme gelebilir zaman bize negösterir bilemeyiz![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)