noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Certanes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Certanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Seni 1 yaklasık 1 senedir felan tanıyorum.Gecirdigimiz zaman su gibi akıp gecti ve güzel gunlerdi.Harbi oyunda delikanlı adamsın.Realde felan gormedim ama gercek hayatta da oylesındır işallah için dışın birsin.Oyun için de senle hiç bir alıp veremezliliğim yokdu.Bir kac kişiden sonra sevdiğim kişiler arasındaydın.Eğer yolun düsersa Angara ma mutlaka bana ulaş takılırız,gezeriz :) :) .Oyunu bırakma amacı herkesin aynı user yok kılıc cıkarma yok vs.şeyler Ama kendini ozletme arada gel takılırız oyunda.Zaten bu gidişler daha bırakanlar olcak.Başta ben :) :) :)

Fazla lafa gerek yok zaten seni tanıyan kişiler nasıl biri olduğunu gayet iyi bilierler.Kardesim hayatında başarılar dilerim.Yolun açık olsun Allah'a emenat ol :l04:

Eyv atanur inş düşerde görüşmek nasip olur kardeşim sende delikanlı adamsn hatrın var kendinize iyi bakın uğrarım oyunada ayıpsın :)

Reel hayatinda basarilar her ne kadar aramiz bozuk olsada çocuk değiliz oyun içi tartismalar hatalar herkesin oluyor oyun haliyle sinirlenip zoruna gidecek biseler soylediysem onlar için kusura bakma oyun parcasi için bos tartisma yapmaya gerek yok hayatinda basarili ve iyi yerlere gelen dileğiyle hoscakal iyi forumlar..

Hakan kardesim senden tek istedgim su imzani degistir be gozunu seveyim :D :D

Eyv atanur inş düşerde görüşmek nasip olur kardeşim sende delikanlı adamsn hatrın var kendinize iyi bakın uğrarım oyunada ayıpsın :)

eyv kardeşim hakkım varsa helali hoş olsun.Şu b9 alam bende adiyos :)

Hayatınızda başarılar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri