NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Certanes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Certanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Certanes

Level 8
TM Üye
Konular
687
Reaksiyon Skoru
353
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
191
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.

Kimsenin hakkını yemedim, Kimseyede hakkımı yedirmemeye çalıştım.
Oyuna başladığımdan beri bazı kişilerin bende hakları var bunlardan ricam haklarını helal etmeleridir.Benimde hakkım varsa ben sonuna kadar helal ediyorum.

Oyundaki düşmanlarım vız gelir tırıs gider , onlar için bıraktığımı söyleyeceklere sadece gülerim ki onlarda bilirler tek kalana kadar karşımda 50 kişide olsa savaşırım .Ve düşmanlık duyduğum kişiler size düşman olduğum içinde pişman değilim.

Düşmanlarım sevinebilir ama dostlarım hiç birşey kaybetmeyecek, Onlarla reelde görüşmeye devam edicez dostluğumuz herzaman devam edecek
HayaL Loncası uzun süredir var loncamdaki kimseyi birbirinden üstün görmedim herkes aynı değerde herzamanda söylemişimdir.Bıraksamda konuşmaya devam edicez itimatı kesmicez.

Olurda ilerde Oyuncu sayısı artar aynı karakteri görmemeye başlarsak Ely1 Ely2 geçiş sağlanılıcak olursa dönme ihtimalim olabilir .

Son olarak ; Yanımda yer almış tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler

Tanıyan tanımıyan herkese iyi oyunlar dilerim . İsim yazmamaya özen gösterdim Kimseyi eksik yazmak istemiyorum zaten bunca zaman yanımda olan kendini iyi bilir.Kalbini kırdığım düşmanlarda sabır küpü olsanız çatlarsınız sonuçta sabır biyere kadar ve istemeyerekte olsa kaba cümleler kurmuş olabilirim .

İYİ OYUNLAR.

_______

*Certanes*

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hayatında başarılar kardeşim eğer hakkım varsa üzerinde helal olsun. Bu oyunda sevdiğim sayılı kişilerdensin ve oyunu bıraktın diye görüşmeyi kesicek değiliz oyun bizim için sadece tanısma ortamı olusturdu biz görüşmeye devam ederiz.Düşmanlarımıza gelicek olursak ortalığı boş bıraktık diye fazla sevinmesinler. HayaL loncasını kurdun ve bizi bir arada tuttun seninle yan yana savaşmak büyük bir zevkdi bunun için teşekkürler.Tüm lonca arkadaşlarıma teşekkür ederim loncamız için herkes savaştı bir emek verdi ve bu zamanlara getirdiği için. Hepinize teşekkürler

Sanırım ELy2 (merkür , venüs , voltran) da Yaprak Dökümü Başladı Hayırlısı Diyelim İnş Gelecek Zamanlarda Yine Savaşırız Zaman Göstercek Tabi Hayatında Başarılar.
çaglar gerçek hayatında başarılar.

Lonca sizde sahip çıkın sizede oyunda başarılar dilerim :)

Hayatinda basarilar güzel vakit geçti zaten artik son demlerdeyiz bizde birakmistik Bizsiz yapamazdiniz zaten :P

Sizsiz yapamadık evet :D aynen Teşekkürler :)

Hayatında başarılar,efsaneler geri döner elbet:)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Karışan olursa msj at sanada teşekkür ederiz yardımların için :)
çaglar gerçek hayatında başarılar.

Hayatinda basarilar güzel vakit geçti zaten artik son demlerdeyiz bizde birakmistik Bizsiz yapamazdiniz zaten :P

Hayatında başarılar,efsaneler geri döner elbet:)

ondOE2.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri