PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Satılan kişi sayısı ve alan kişilerin adları mevcut. Gerekli önlemler de alındı. Bence foyanız ortaya çıktı gerçek sanıp sevindiniz şimdide ağlıyorsunuz. Senin gibi çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok. Başkası teselli etsin. İyi forumlar ;)

Ya O Alan Kişilerden Olursam?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu dısında ki konusmalarınıza ve uslubunuza dikkat edin, ikinci bir uyarı yapılmıcaktır.

Ya O Alan Kişilerden Olursam?

Dostum kin, kibir ve zafer duygusu gözlerini kör etmiş gördüğüm kadarıyla. Paraya olan köleliğin seni insanlıktan alıp götürmüş. Yazık ki piyasada senin gibi karaktersiz kimseler halen barınmakta. Bizde filesi yazmadan önce bunun farkındaydık. Sen hiç mi düşünmedin ki bu adamlar bu kadar uğraşmış eylemiş kendine göre küçük bir önlem almıştır Burada senin veyahut bir başkasının zaferi olamayacak emin olabilirsin, emek ile oynayanın önünde yiyecek ekmeği kalmaz. Sana uzun uzun cevap verince kendini nimetten sayacaksın adım gibi eminim fakat senin gibilerin bize karşıt olacağından farkındayım o yüzden aldırmıyorum. Seninki primden başka birşey değildir, sana iyi forumlar İnşallah Allah sana doğru yolu gösterir küçük kardeşim benim.

Dostum kin, kibir ve zafer duygusu gözlerini kör etmiş gördüğüm kadarıyla. Paraya olan köleliğin seni insanlıktan alıp götürmüş. Yazık ki piyasada senin gibi karaktersiz kimseler halen barınmakta. Bizde filesi yazmadan önce bunun farkındaydık. Sen hiç mi düşünmedin ki bu adamlar bu kadar uğraşmış eylemiş kendine göre küçük bir önlem almıştır Burada senin veyahut bir başkasının zaferi olamayacak emin olabilirsin, emek ile oynayanın önünde yiyecek ekmeği kalmaz. Sana uzun uzun cevap verince kendini nimetten sayacaksın adım gibi eminim fakat senin gibilerin bize karşıt olacağından farkındayım o yüzden aldırmıyorum. Seninki primden başka birşey değildir, sana iyi forumlar İnşallah Allah sana doğru yolu gösterir küçük kardeşim benim.

Bak Şimdi Mevzuya Gelelim Filesin Benim Elimdemi ? Elimde Bu Files G4B'nin Paylaştığı Filesmi ? Hayır Değil Fazla Kaşınırsan Bu Filesi Paylaşmamak İçin Bir Sebebim Olmaz . Paranı Kazanmak İstiyorsan Akıllı Olup Akıllı Konuşursun O Filesinide WAREZ'lerde Görmezsin Telefondayım Kanıt Gösteremiyorum Eve Gittiğimde Kanıt Göstereceğim 12 Yaşındaki Kardeşim :)

Bak Şimdi Mevzuya Gelelim Filesin Benim Elimdemi ? Elimde Bu Files G4B'nin Paylaştığı Filesmi ? Hayır Değil Fazla Kaşınırsan Bu Filesi Paylaşmamak İçin Bir Sebebim Olmaz . Paranı Kazanmak İstiyorsan Akıllı Olup Akıllı Konuşursun O Filesinide WAREZ'lerde Görmezsin Telefondayım Kanıt Gösteremiyorum Eve Gittiğimde Kanıt Göstereceğim 12 Yaşındaki Kardeşim :)
Gülüp geçiyorum iyi forumlar :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri