Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[40K]Official Metin2 Server Files

• Konuyu başlatan mlemr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 10K

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

rolof files??? offlien shop ömerin kendi kodladığı xd

Sanırım Rolof Server Files

Ömerden izin aldıysan ve sorunları bugları çözdüysen ki acayip derecede sorun vardı içerisinde diyecek bişey yok hayırlı satışlar
izinsiz açtıysan ve fileside izinsiz kullanıyorsan :) tavsiye etmem arkadaşlara nedeni ise ömerin içerisinde yaptıgı oynadıgı ve yazdıgı sistemlerin çogu buglu şuan ömer sistemleri yazdı bugları en sona bıraktı :D

Ömerden izin aldıysan ve sorunları bugları çözdüysen ki acayip derecede sorun vardı içerisinde diyecek bişey yok hayırlı satışlar
izinsiz açtıysan ve fileside izinsiz kullanıyorsan :) tavsiye etmem arkadaşlara nedeni ise ömerin içerisinde yaptıgı oynadıgı ve yazdıgı sistemlerin çogu buglu şuan ömer sistemleri yazdı bugları en sona bıraktı :D
kardeşim uyarın için çok teşekkür ederim ömer'e namıdeğer Rolof'a Ahmet Koçak'ın selamı var dersen yeterli olur herhalde :)

ayrıyetten bir hatırlatma daha yapmak istiyorum daha önce yine söylemiştim fileste gösterdiğim sistemlerde hiç birisinde tek bir adet dahi sorun yoktur he var kardeşim sen bilmiyorsun şurda şu var şu var derse videosunu çeker kanıt olarak konumuza ekleriz. Ama biz cahilce bilgisizce copy paste yapan gençlik değiliz bunu önemle belirtmek istiyorum filesi satın alan veyahutta sourceli satın alan tüm müşterilere filesle alakalı oluşan hertürlü sorunda en hızlı şekilde destek veriyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri