InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaXmi

Level 6
TM Üye
Konular
69
Reaksiyon Skoru
440
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
157
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PAYLAŞILAN SERVER FİLES bize ait değildir. İndirip kontrol ettim. Sadece tanıtım konusu kopyalanmış.

PAYLAŞILAN SERVER FİLES'i bizim Server Files olduğunu iddaa edenler var kanıtlayalım o zaman ;

Bu konuda '' http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/3133614-g4b-40k-server-files-lt3-piyasaya.html ''

-Paylaşılan Server Files bizim Server Files'imiz değildir.
-Konuda kullanılan içerik yani tanıtım bizim konumuzdan alındığı için bizim server files zannedenler olmuş.
-Yukarıda bize ait olmadığını gösteren kanıtlar bulunmaktadır.
-Bu konuyu açan kişinin kendine ait ekran görüntülerini eklemesini ve bizden direk alıntı yapıp, millete şüpheye düşürmemesi için konunun kapatılmasını ya da editlenmesini öneririm. :)
-Bilgilendirme amaçlı konunun bir süre açık kalmasını talep ediyorum.

İyi forumlar :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ya O Alan Kişilerden Olursam?

Dostum kin, kibir ve zafer duygusu gözlerini kör etmiş gördüğüm kadarıyla. Paraya olan köleliğin seni insanlıktan alıp götürmüş. Yazık ki piyasada senin gibi karaktersiz kimseler halen barınmakta. Bizde filesi yazmadan önce bunun farkındaydık. Sen hiç mi düşünmedin ki bu adamlar bu kadar uğraşmış eylemiş kendine göre küçük bir önlem almıştır Burada senin veyahut bir başkasının zaferi olamayacak emin olabilirsin, emek ile oynayanın önünde yiyecek ekmeği kalmaz. Sana uzun uzun cevap verince kendini nimetten sayacaksın adım gibi eminim fakat senin gibilerin bize karşıt olacağından farkındayım o yüzden aldırmıyorum. Seninki primden başka birşey değildir, sana iyi forumlar İnşallah Allah sana doğru yolu gösterir küçük kardeşim benim.
Uzun Süre Emek Edilip Bir Filesi Kopyalamak Yada Açığını Arayıp Wareze Düşürmek Gerçekten Haince Bişey
Birde Artık Uzman Files Yapımcılarının Filesin Wareze Düşmesini Engellemek İçin Kullandığı Bir Kaç Şey Mevcutki
Zaten Bilen Bilir Bence Kimse Kendisine Yapılmak İstemediği Şeyi Başkasına Yapmasın İyi Forumlar
Sus La Çocuk Senin Filesinmide Konuşuyon İndiren İndirdi Kendi WEB Siteme Yüklüyorum :D

Sus La Çocuk Senin Filesinmide Konuşuyon İndiren İndirdi Kendi WEB Siteme Yüklüyorum :D
Ekran görüntülerine bakarsan paylaşılan dosyanın bize ait olmadığını anlarsın. Çıkarcılar kendini gösterdi direk ama size yok ekmek ;)

Ekran görüntülerine bakarsan paylaşılan dosyanın bize ait olmadığını anlarsın. Çıkarcılar kendini gösterdi direk ama size yok ekmek ;)

1 Kaç Gün Sonra Benzer Bir Files Görürsen Ağlama Yanlız :)

1 Kaç Gün Sonra Benzer Bir Files Görürsen Ağlama Yanlız :)
Satılan kişi sayısı ve alan kişilerin adları mevcut. Gerekli önlemler de alındı. Bence foyanız ortaya çıktı gerçek sanıp sevindiniz şimdide ağlıyorsunuz. Senin gibi çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok. Başkası teselli etsin. İyi forumlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri